Μπούσης: «Σεβασμός στον κ. Μελισσανίδη και σε όποιον βοήθησε για να γίνει πραγματικότητα η ''OPAP Arena''»

Newsroom
Μπούσης: «Σεβασμός στον κ. Μελισσανίδη και σε όποιον βοήθησε για να γίνει πραγματικότητα η ''OPAP Arena''»

bet365

Ο Μιχάλης Μπούσης έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συγχαίροντας την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την «OPAP Arena».

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στα εγκαίνια της «OPAP Arena», επειδή βρίσκεται στις ΗΠΑ, όμως δεν παρέλειψε να πει το δικό του μπράβο στην ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Μιχάλης Μπούσης ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου συνεχάρη την ΑΕΚ για το νέο της γήπεδο και εξέφρασε το σεβασμό του στον Δημήτρη Μελισσανίδη και όποιον άλλον συνέβαλε για να γίνει πραγματικότητα η κατασκευή της «OPAP Arena».

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το όμορφο γήπεδο. Σεβασμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη και σε όποιον άλλον βοήθησε για να γίνει αυτό πραγματικότητα».

mpousis

OPAP_ARENA

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα