ΑΕΚ: Ο Τζαβέλλας ακολούθησε μέρος της προπόνησης για πρώτη φορά μετά την επέμβαση

ΑΕΚ: Ο Τζαβέλλας ακολούθησε μέρος της προπόνησης για πρώτη φορά μετά την επέμβαση

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Τζαβέλλας ακολούθησε μέρος της προπόνησης για πρώτη φορά μετά την επέμβαση

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στο χέρι κατάφερε να βγάλει την Πέμπτη μέρος του προγράμματος της προπόνησης, κάτι που έκανε για τρίτη συνεχόμενη μέρα και ο Στίβεν Τσούμπερ.

Την ώρα που η ΑΕΚ ετοιμάζεται για τα αυριανά (30/9 - 20:00) εγκαίνια της OPAP Arena σε μια λαμπρή εκδήλωση, η ομάδα της Ένωσης συνεχίζει την προετοιμασία της για το πρώτο επίσημο ματς στο νέο γήπεδο με αντίπαλο τον Ιωνικό την προσεχή Δευτέρα (3/10 - 20:00). Ήδη μάλιστα κυκλοφόρησαν και τα λιγοστά εισιτήρια από το απόγευμα της Πέμπτης, τα οποία αναμένεται να κάνουν... φτερά!

Ο Ματίας Αλμέιδα προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς νέα προβλήματα για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, έχοντας μάλιστα και ευχάριστα νέα με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο Έλληνας στόπερ, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση μετά το τελευταίο ματς με τον Παναιτωλικό λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί στο χέρι, κατάφερε την Πέμπτη να βγάλει μέρος του κανονικού προγράμματος.

Το ίδιο ακολούθησε για τρίτη σερί μέρα και ο Στίβεν Τσούμπερ στην προσπάθεια να ξεπεράσει σε απόλυτο βαθμό τη θλάση που είχε υποστεί καθώς στην ΑΕΚ δεν θέλουν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο με τον Ελβετό μεσοεπιθετικό. Όσον αφορά τον Τομ Φαν Βέερτ, ο οποίος επίσης είχε υποστεί θλάση, συνέχισε την Πέμπτη το ατομικό του πρόγραμμα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα