Οι Κορυφαίοι των ελληνικών γηπέδων: Κονταροχτυπιούνται Βαζέχα - Ριβάλντο και Τζόρτζεβιτς - Καραγκούνης

Newsroom
Οι Κορυφαίοι των ελληνικών γηπέδων: Κονταροχτυπιούνται Βαζέχα - Ριβάλντο και Τζόρτζεβιτς - Καραγκούνης
Μεγάλες μονομαχίες έχει αναδείξει η ψηφοφορία «Οι Κορυφαίοι των ελληνικών γηπέδων» by bwin και σίγουρο είναι πως θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Η μεγαλύτερη online ποδοσφαιρική ψηφοφορία «Οι Κορυφαίοι των ελληνικών γηπέδων» by bwin ήρθε για να δώσει την ευκαιρία στους αναγνώστες του Gazzetta να αναδείξουν τους κορυφαίους παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο (από το 1979-80 κι έπειτα) κι από την πρώτη στιγμή ρίχνουν την ψήφο τους στην ψηφιακή κάλπη.

Και οι «μάχες» που έχουν δημιουργηθεί, αναμένεται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον έως το τέλος, δηλαδή έως τις 7 Οκτωβρίου.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» την πρωτιά, αφού έχει φτάσει ήδη στις 13.057 ψήφους. Κάτω από εκείνον, όμως, Κρίστοφ Βαζέχα και Ριβάλντο δίνουν το δικό τους... ντέρμπι, αφού έχουν 12.0116 και 12.085 ψήφους, αντίστοιχα.

Ακολουθεί ο Ζιοβάνι (10.827) και ο Δημήτρης Σαραβάκος (10.724), που κατάφερε να ξεπεράσει τον Θωμά Μαύρο (9.508) και να τον ρίξει από την πεντάδα.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είναι αρκετά πιο πίσω (7.882), αλλά έχει κι αυτός τη δική του... μάχη με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος έχει συγκεντρώσει 7.862 ψήφους έως τώρα.

Ντέμης Νικολαΐδης (6.769) και Γιώργος Κούδας (6.028) ολοκληρώνουν το Top10 των Κορυφαίων.

Όσο γι' αυτούς που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις (41-50); Αυτοί είναι οι Μιλίνκο Πάντιτς, Στράτος Αποστολάκης, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Νίκος Μαχλάς, Αλέξης Αλεξανδρής, Μίροσλαβ Οκόνσκι, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Πάμπλο Γκαρσία και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα