ΑΕΚ: «Όλοι στην OPAP Arena από τις 17:00 για να ζήσουμε μαζί μια ιστορική βραδιά»

ΑΕΚ: «Όλοι στην OPAP Arena από τις 17:00 για να ζήσουμε μαζί μια ιστορική βραδιά»

Newsroom
ΑΕΚ: «Όλοι στην OPAP Arena από τις 17:00 για να ζήσουμε μαζί μια ιστορική βραδιά»

bet365

Η ΑΕΚ απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της να βρεθούν τρεις ώρες πριν την έναρξη των εγκαινίων στην OPAP Arena ώστε η προσέλευση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 19:00 και στη συνέχεια κόσμος και ομάδα να ζήσουν μαζί μια βραδιά που θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά όλων.

Την Παρασκευή (30/9) στις 20:00 η ΑΕΚ εγκαινιάζει την ολοκαίνουργια OPAP Arena και επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα εισιτήρια έχουν γίνει sold out και η ΠΑΕ ΑΕΚ αφού ευχαρίστησε τους φίλους της, τους καλεί να βρεθούν από νωρίς στο γήπεδο ώστε η προσέλευση στις εξέδρες να έχει ολοκληρωθεί μία ώρα πριν την έναρξη της γιορτής.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Αγαπητοί μας φίλαθλοι,

Η στιγμή που περίμενε όλη η οικογένεια της ΑΕΚ για σχεδόν δύο δεκαετίες έφτασε! Η ομάδα μας επιστρέφει αύριο (30/9 – 20.00) στη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια για να εγκαινιάσει το νέο της σπίτι, την OPAP ARENA.

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την απίστευτη ανταπόκρισή σας και τη δίψα σας που οδήγησε στην εξάντληση των εισιτηρίων μερικές, μόνο, ώρες από την κυκλοφορία τους.

Σας περιμένουμε με την ίδια αγωνία και την ίδια ανυπομονησία που νιώθετε κι εσείς για να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή την ιστορική βραδιά. Μια βραδιά που είναι δεδομένο ότι θα χαραχθεί για πάντα στην καρδιά και την ψυχή κάθε ΑΕΚτζή.

Οι πύλες του γηπέδου μας θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, δηλαδή, στις 17.00. Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια νέα εγκατάσταση, που καλούμαστε να την «γνωρίσουμε» από την αρχή, είναι σημαντική η προσέλευσή σας χρονικά κοντά στο άνοιγμα των θυρών. Το ίδιο και η συνεργασία σας στα σημεία ελέγχου. Η προσέλευση στις εξέδρες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 19.00.

Παράλληλα, για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή άφιξη και αποχώρηση όλων, θα διευκόλυνε πολύ όσοι έχουν τη δυνατότητα να προτιμήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την μετάβασή τους στο γήπεδο.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αδιάκοπα, ώστε σε κάθε σας επίσκεψη στο γήπεδο να το βρίσκεται ακόμη πιο εντυπωσιακό και ακόμη πιο λειτουργικό, προκειμένου να φιλοξενήσει τις μεγάλες στιγμές που βρίσκονται μπροστά μας.

Ραντεβού στο Ναό!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα