Λιβάι Γκαρσία: «Στην ΑΕΚ και την Εθνική μου υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα»

Λιβάι Γκαρσία: «Στην ΑΕΚ και την Εθνική μου υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα»

Newsroom
 Λιβάι Γκαρσία: «Στην ΑΕΚ και την Εθνική μου υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα»

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία σχολίασε πως τόσο η ΑΕΚ όσο και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Τρίντινταντ και Τομπάγκο περιμένουν πολλά από εκείνον.

Για τον ρόλο του στην ΑΕΚ αλλά και την Εθνική του Τρίνινταντ και Τομπάγκο μίλησε ο Λιβάι Γκαρσία στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας της χώρας του. Οπου και στάθηκε στη «στήριξη» που νιώθει στο παιχνίδι του ως παίκτης της Ενωσης, από τον τρόπο που αγωνίζονται οι «κιτρινόμαυροι». «Στην ΑΕΚ και στη Εθνική υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για εμένα. Περιμένουν να αποδώσω καλά κάθε φορά που μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο. Στην ΑΕΚ όμως έχω μεγαλύτερη στήριξη τόσο στην επίθεση όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Στην ΑΕΚ κάνω λιγότερη βαθιά άμυνα ενώ στην Εθνική πρέπει να κάνω περισσότερη, όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στους ρόλους που έχω στις δύο ομάδες», σχολίασε αρχικά ο 25χρονος μεσοεπιθετικός.

Και συνέχισε. «Προσπαθώ να προσέχω το σώμα μου, το προσέχω 100%, ξέροντας ότι πρέπει να μπω και να δώσω το 120%. Κάποιες φορές όμως είναι δύσκολο. Ηρθα από την Αθήνα όπου η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη και το οξυγόνο ψηλότερα. Προσπαθώ όμως να μένω υγιής να καθαρίζω το μυαλό μου και να δίνω το καλύτερο μου», πρόσθεσε.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα