ΟΦΗ: Συμφωνία με τον Μέσακ Ντζου

ΟΦΗ: Συμφωνία με τον Μέσακ Ντζου

Νότης Χάλαρης
ΟΦΗ: Συμφωνία με τον Μέσακ Ντζου

bet365

Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον Μέσακ Ντζου και ο παίκτης αναμένεται εντός της ημέρας στο Ηράκλειο για να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Η κρητική ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του 23χρονου Πορτογάλου εξτρέμ για να ενισχύσει την επίθεσή της. Ο Μέσακ Ντζου έμεινε ελεύθερος τον φετινό Ιούλιο από την Γουέστ Χαμ, όπου αγωνιζόταν στην Κ21 των «σφυριών».

Ο ποδοσφαιριστής θα προσγειωθεί σήμερα (27/09) στο Ηράκλειο για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, κι αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΟΦΗ. Αυτό θα έχει διετή διάρκεια.

Ο γεννημένος στην Γουινέα Μπισάου Μέσακ Ντζου έχει πορτογαλική υπηκοότητα κι έγινε διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας μέχρι και την Κ20. Έχει κατακτήσει μάλιστα και δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ένα με την Κ-19 το 2018 κι ένα με την Κ17 το 2016.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα