Παναιτωλικός: Ο Πέδρο άνοιξε λογαριασμό

Newsroom
Παναιτωλικός: Ο Πέδρο άνοιξε λογαριασμό

bet365

Ο Πέδρο με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ ήταν ο μεγάλος «πρωταγωνιστής» του Παναιτωλικού στο 5-0 επί της Κοζάνης. Σε καλή κατάσταση έδειξε και ο Κολοβός.

Τη φιλική νίκη με 5-0 επί της Κοζάνης πήρε σήμερα (25/9) ο Παναιτωλικός, σε ένα ματς όπου ο Γιάννης Αναστασίου είχε την ευκαιρία να δει εν δράσει παίκτες του που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι στιγμής. Το «πόρισμα» της αναμέτρησης, παρότι δεν ήταν επίσημη, είναι θετικό αφού προέκυψαν «ευρήματα».

Ο Πέδρο όχι μόνο σημείωσε τα πρώτα του τέρματα με την «κυανοκίτρινη» φανέλα αλλά ήταν γενικότερα ο κορυφαίος του ματς και παράλληλα ο 26χρονος Πορτογάλος φορ έδωσε και δύο ασιστ. Την ίδια στιγμή ο Κολοβός έδειξε επίσης να ανεβάζει «στροφές» και μάλιστα βρήκε επίσης δις στόχο (το άλλο τέρμα των «κυανοκίτρινων» πέτυχε ο Τσιγγάρας), ενώ οι Βαρόνε, Μαλής, Λιάβας έβγαλαν 90λεπτο και ο Μπακάκης σχεδόν όλο τον αγώνα (72').

Η σύνθεση της ομάδας: Στεργιάκης (46’ Κοντογιάννης), Μπακάκης (72’ Αποστολάκης), Λιάβας, Μαλής, Χουχούμης, Τσιγγάρας, Βαρόνε, Κολοβός, Ξενιτίδης, Νταγκό (46’ Σενγκέλια), Πέδρο.

@Photo credits: panaitolikos.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα