Άρης: Χάνει τον Μπράμπετς για ένα μήνα

Άρης: Χάνει τον Μπράμπετς για ένα μήνα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Χάνει τον Μπράμπετς για ένα μήνα

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Γιακούμπ Μπράμπετς στο νέο ξεκίνημα στον Άρη για τον επόμενη μήνα, αφού υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού.

Αρκετά σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του 30χρονου κεντρικού αμυντικού στο ματς της Τσεχίας με την Πορτογαλία. Ο Γιακούμπ Μπράμπετς αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή στο 22ο λεπτό και υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού.

Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Άρη για τον επόμενο μήνα και άρα δεν θα δώσει το παρών στα παιχνίδια με τον Βόλο εκτός (02/10), την ΑΕΚ εντός (09/10), τον Ιωνικό εντός (15/10) και τον Παναθηναϊκό εκτός (23/10).

Ο παίκτης αναμένεται την Τρίτη (27/09) στην Θεσσαλονίκη όπου θα εξεταστεί και από τον γιατρό των «κιτρίνων», Νίκο Ξυλούρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα