Καμαρά: Ο Αμπουμπακάρ σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην Μαυριτανία (vid)

Καμαρά: Ο Αμπουμπακάρ σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην Μαυριτανία (vid)

Newsroom
Καμαρά: Ο Αμπουμπακάρ σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην Μαυριτανία (vid)

bet365

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά σκόραρε το μοναδικό γκολ της φιλικής αναμέτρησης της Μαυριτανίας με τον Μπενίν και χάρισε τη νίκη στην πατρίδα του.

Ο 27χρονος Μαυριτανός επιθετικός του Ολυμπιακού ξεκίνησε βασικός στον φιλικό αγώνα που έδωσε η εθνική ομάδα της χώρας του με το Μπενίν και μάλιστα σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 27ο λεπτό, το οποίο και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Μαυριτανία πρέσαρε ψηλά, ο αμυντικός του Μπενίν γύρισε την μπάλα στον τερματοφύλακα της ομάδας του, Αλαγκμπέ κι εκείνος έκανε την λάθος πάσα δίνοντας την δυνατότητα στον Καμαρά να κλέψει τη μπάλα και να βγει απέναντί τους νικώντας τον στο τετ α τετ και γράφοντας το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Αυτό ήταν το έκτο γκολ του Αμπουμπακάρ με το εθνόσημο στο 12ο παιχνίδι του με την εθνική Μαυριτανίας.

Δείτε το γκολ του Αμπουμπακάρ Καμαρά:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα