Λαμία: Κλήθηκε στην Εθνική Λιθουανίας ο Σλίβκα

Newsroom
Λαμία: Κλήθηκε στην Εθνική Λιθουανίας ο Σλίβκα

bet365

Ανάμεσα στους εκλεκτούς της Εθνικής Λιθουανίας βρίσκεται για ακόμη μία φορά ο Βικίντας Σλίβκα της Λαμίας.

Είναι από τους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες συμμετοχές στην Εθνική Λιθουανίας και όπως είναι λογικό, βρίσκεται ξανά ανάμεσα στις επιλογές της χώρας.

Ο Βικίντας Σλίβκα της Λαμίας κλήθηκε να εκπροσωπήσει για ακόμη μία φορά τη χώρα του και είναι έτοιμος να ξεπεράσει τον 15ο της λίστας, Αντρέγιους Τερεσκίνας στις παρουσίες με το εθνόσημο.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος χαφ του ελληνικού συλλόγου έχει 53 εμφανίσεις με τη χώρα του και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού για τα παιχνίδια με τα Νησιά Φερόε και το Λουξεμβούργο στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του UEFA Nations League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Ο 27χρονος Λιθουανός μέσος της ομάδας μας, Vikyntas Slivka, κλήθηκε από την Εθνική ομάδα της πατρίδας του να συμμετάσχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Λιθουανίας, στους αγώνες με τα Νησιά Φερόε και το Λουξεμβούργο στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Nations League στα τέλη Σεπτεμβρίου.»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα