Η ΑΕΚ κλείνει τώρα τον Φερνάντες για τον Γενάρη!

Γιώργος Τσακίρης
Η ΑΕΚ κλείνει τώρα τον Φερνάντες για τον Γενάρη!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η Α.Ε.Κ. θα κάνει δικό της τον Πάολο Φερνάντες τώρα για τον Ιανουάριο του 2023...

Το τελευταίο διάστημα σηκώθηκε πολλή κουβέντα για την περίπτωση του Πάολο Φερνάντες και του ενδεχόμενου να αποκτηθεί από την ΑΕΚ. Ήταν ωστόσο ξεκάθαρο ότι δίχως να χει παραχωρηθεί ο Νόρντιν Άμραμπατ που φαινόταν να ψάχνεται δεν μπορεί να προέκυπτε επιπλέον προσθήκη στις θέσεις μεσοεπιθετικών.

Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Πάολο Φερνάντες είναι σχεδόν τελειωμένο ότι θα αποκτηθεί από την ΑΕΚ και θα... ενεργοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2023. Με λίγα λόγια η ΑΕΚ κλείνει το deal με τον Βόλο τώρα και ο Πάολο Φερνάντες θα μετακομίσει στην Αθήνα τον Ιανουάριο!

Προφανώς στην Ένωση και θα εκμεταλλευτούν το χρόνο να έχει τη δυνατότητα ουσιαστικής προσαρμογής στη διάρκεια της σεζόν που διανύουμε και από την επόμενη χρονιά να είναι απόλυτα μέλος της ομάδας. Τότε άλλωστε, το καλοκαίρι του 2023, θα έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Άμραμπατ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα