Ολυμπιακός: Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Χάμες Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Χάμες Ροντρίγκες

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Χάμες Ροντρίγκες

bet365

Ο Κολομβιανός σταρ πέρασε και τα απαιτούμενα ιατρικά τεστ και απομένουν πλέον οι ανακοινώσεις για το πιο μεγάλο... μπαμ του καλοκαιριού στον Ολυμπιακό!

Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση ενός δεύτερου πολύ μεγάλου μεταγραφικού... χτυπήματος του Ολυμπιακού και του πιο μεγάλου στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο Χάμες Ροντρίγκες σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση πέρασε και τα ιατρικά και όλα είναι έτοιμα για τις ανακοινώσεις για τη μεταγραφή, που διαβάσατε πρώτοι στο Gazzetta.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μετέδωσε πως μετά τα ιατρικά το deal με την Αλ Ραγιάν θα έχει και οψιόν αγοράς. Όπως και να έχει ο Χάμες Ροντρίγκες μένει πλέον να ανακοινωθεί επίσημα από τον Ολυμπιακό. Στα 31 του χρόνια έχει πίσω του μία σπουδαία ποδοσφαιρική πορεία με ομάδες όπως η Ρεάλ και η Μπάγερν Μονάχου αλλά και τίτλους Champions League και Europa στην τροπαιοθήκη του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα