Ροσέρο: Συνεχίζει στα χνάρια του ξαδερφού του Περέα (vids)

Newsroom
Ροσέρο: Συνεχίζει στα χνάρια του ξαδερφού του Περέα (vids)

bet365

Ο Κέβιν Ροσέρο μετά την χθεσινή πολύ καλή παρουσία που είχε με τον Βόλο συνεχίζει να δείχνει τι μπορεί να κάνει και στον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολουθώντας τα χνάρια του ξαδεφφού του, Χοσέ Περέα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που και προσέφερε στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας ήταν ο Χοσέ Περέα. Ο Κολομβιανός επιθετικός συνεχίζει την καριέρα του στην Bundesliga, αλλά οι Ηπειρώτες έχουν στην σύνθεσή τους έναν συγγενή του. Έναν ποδοσφαιριστή που στην πρώτη του χρονιά με τον Βόλο, έδειξε τι μπορεί να κάνει.

Ο λόγος φυσικά για τον Κέβιν Ροσέρο, ο οποίος μετά την πόλη της Μαγνησίας πήγε στα Γιάννενα θέλοντας να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό που είχε και πέρσι. Με τους Βολιώτες ο 24χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια σκοράροντας 6 φορές, έχοντας συνολικά μια εξαιρετική παρουσία στα περισσότερα παιχνίδια.

Οι ακαδημίες της Πόρτο και το πρώτο του επαγγελματικό πέρασμα στη Μάλτα

Ο νεαρός επιθετικός που αγωνίζεται και στα άκρα της επίθεσης, αλλά και στο κέντρο αυτής, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Πόρτο, με το πρώτο του επαγγελματικό βήμα να το κάνει σε μια χώρα που η αλήθεια είναι πως δεν φημίζεται για ποδόσφαιρό της.

Συγκεκριμένα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε στην Σάντα Λουτσία, ομάδα της Μάλτας. Εκεί τα πήγε πάρα πολύ καλά και σε τρία χρόνια όπου και φόρεσε τη φανέλα της Σάντα Λουτσία είχε σε 73 εμφανίσεις 29 γκολ. Ένας διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός, ακόμα και για ένα πρωτάθλημα που δεν είναι όχι και το πιο δυνατό, αλλά ούτε καν δυνατό.

Ακολουθεί τα χνάρια του Περέα

Μετά την Μάλτα ο Ροσέρο ήρθε στην χώρα μας όπου ακολουθεί τα βήματα του Χοσέ Περέα. Η πρώτη του ομάδα στην Ελλάδα ήταν ο Βόλος από τον οποίο είχε περάσει με επιτυχία και ο ξάδερφός του.

Στους Βολιώτες αναφέραμε πριν τι έκανε και φέτος η αλήθεια είναι πως θα χαιρόταν που θα έπαιζε μαζί με τον συγγενή του, αλλά η Στουτγκάρδη άλλαξε τα σχέδια και των δύο. Ο Περέα συνεχίζει στην Γερμανία και ο Ροσέρο θέλει να πετύχει στον «Άγιαξ της Ηπείρου» ότι και το ξαδερφάκι του και ακόμα περισσότερα.

Τρία παιχνίδια και 1 γκολ στο ξεκίνημα

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε όντας λίγο άτυχος καθώς δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης, αλλά στα υπόλοιπα τρία ματς της ομάδας της Ηπείρου έπαιξε βασικός και είχε και πολλή καλή απόδοση. Στην πρώτη νίκη των «κυανόλευκων», ο Ροσέρο ήταν κομβικός καθώς πέτυχε γκολ και από αυτό ξεκίνησε η φάση και για το δεύτερο. Είναι ένας παίκτης που προσφέρει τόσο δημιουργικά, όσο και ως σκόρερ κυρίως από την περιφέρεια. Ένας ποδοσφαιριστής από τον οποίο οι Ηπειρώτες περιμένουν ακόμα περισσότερα και αυτός ξέρει πως μπορεί να τα δώσει όπως έκανε και ο Περέα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα