ΠΑΣ Γιάννινα: Πρόβλημα με Κιάκο, ατομικό οι Μπάλαν, Ριένστρα και Παμλίδης

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Πρόβλημα με Κιάκο, ατομικό οι Μπάλαν, Ριένστρα και Παμλίδης

bet365

Με το βλέμμα στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε την προετοιμασία ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Γιάννης Κιάκος δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο, ενώ ατομικό έκαναν οι Μπάλαν, Ριένστρα και Παμλίδης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 2-1 επί του Λεβαδειακού, κοιτάζει το επόμενο ματς που είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Για τον αγώνα με τους «πράσινους» οι Ηπειρώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους. Ο Θανάσης Στάικος είδε τον Κλαούντιου Μπάλαν, τον Ρουμάνο που ανακοινώθηκε σήμερα, να είναι στην προπόνηση ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, αλλά δύσκολα θα διακινδυνέψει να τον βάλει στην αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Από την άλλη πρόβλημα έχει ο Γιάννης Κιάκος που λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο δεν προπονήθηκε και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά την προπόνηση της Τρίτης, ατομικό ακολούθησαν και οι Ριένστρα και Παμλίδης, με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες να προλάβει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει και ο πρώτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα