Πάολο Φερνάντες: Το τελευταίο «εμπόδιο» πριν τις υπογραφές με τον ΠΑΟΚ

Πάολο Φερνάντες: Το τελευταίο «εμπόδιο» πριν τις υπογραφές με τον ΠΑΟΚ

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες από τον ΝΠΣ Βόλος στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ένα τελευταίο εμπόδιο, που θα ξεπεραστεί, για να «πέσουν» οι υπογραφές.

Μέσα στις επόμενες 24 ώρες ολοκληρώνεται, κατά πάσα πιθανότητα, η μεταγραφή του Πάολο Φερνάντες από την ομάδα του Βόλου στον ΠΑΟΚ.

Το τελευταίο «εμπόδιο», μετά και την συμφωνία του «Δικεφάλου» με τον Γιώργο Κούτσια που αναμένεται να πάει δανεικός στην ομάδα της Μαγνησίας, ακούει στο όνομα: Αλμπέρτο Μποτίνες.

«Κες κε σε» Μποτίνες; Πρόκειται για τον ατζέντη του Ισπανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος εμφανίζεται αρνητικός στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, για γνωστούς λόγους, όπως είναι η αμοιβή του εκάστοτε μάνατζερ, ωστόσο απο πλευράς ΠΑΟΚ εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο πριν από τις υπογραφές.

Ο μάνατζερ του Πάολο Φερνάντες, μετά το «άκυρο» στην υποτιθέμενη πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας, έριξε πάνω στο τραπέζι τις τελευταίες ώρες μια νέα πρόταση, αυτή τη φορά από τη Βιγιαρεάλ. Από μόνη της η συγκεκριμένη πρόταση ακούγεται άκρως δελεαστική, ειδικά για έναν Ισπανό ποδοσφαιριστή, ωστόσο τα «κίτρινα υποβρύχια» φέρεται να του ζήτησαν να τον υπογράψουν την πρώτη μέρα του 2023, όταν και θα μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και να τον αποκτήσουν τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, που βρίσκεται στην αποστολή του Βόλου για την σημερινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αντιλήφθηκε πως σε περίπτωση που αποφασίσει κάτι τέτοιο, είναι πιθανό να βρεθεί εκτός πλάνων από την ομάδα του Βόλου, που με τη σειρά της δε θέλει να χάσει τζάμπα τον ποδοσφαιριστή.

Έτσι ξαφνικά ο Αχιλλέας Μπέος έγινε «σύμμαχος» των «ασπρόμαυρων» και υπέρμαχος της μεταγραφής του Πάολο Φερνάντες (εξάλλου έχει αποκτήσει και τον 30χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό Αντονί Νοκέρτ τον οποίο προορίζει για αντικαταστάτη του, ενώ περιμένει και τον Γιώργο Κούτσια…) προκειμένου να αποκομίσει κάποιο οικονομικό όφελος, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα τον χάσει ως ελεύθερο.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα