ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο (ξανά) του Πάολο Φερνάντες

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο (ξανά) του Πάολο Φερνάντες

bet365

Η περίπτωση του Πάολο Φερνάντες απασχολεί (ξανά) τον ΠΑΟΚ, με τον 24χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό του Βόλου να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο πιο κοντά στην Τούμπα. Τι ισχύει για τον Γιώργο Κούτσια.

Το θέμα της απόκτησης μεσοεπιθετικού για τον ΠΑΟΚ αποτελεί βασική προτεραιότητα, εδώ και πάρα πολύ καιρό, με την περίπτωση του Πάολο Φερνάντες να έχει προχωρήσει τις τελευταίες ώρες, όπου υπάρχει ξανά αισιοδοξία για θετική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις με τον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στις συζητήσεις του Ιβάν Σαββίδη με τον Αχιλλέα Μπέο.

Παρότι έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες περί οριστικής συμφωνίας, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, η μεταγραφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού δεν έχει κλείσει ακόμη οριστικά, αλλά όπως έλεγαν αργά το βράδυ της Παρασκευής (9/9) από τη Μικράς Ασίας, «είναι σε καλό δρόμο» και δεν αποκλείεται στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να τελειώσει οριστικά.

Ο Βόλος θέλει δανεικό τον Κούτσια

Μια από τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η πλευρά της ομάδας από τη Μαγνησία είναι η απόκτηση του Γιώργου Κούτσια, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Μετά την πώληση του Τομ Φαν Φεέρτ στην ΑΕΚ, υπάρχει χώρος για τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ, κάτι που στην παρούσα φάση δεν ισχύει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Κούτσιας αρχικά ήταν αντίθετος ως προς το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα του Βόλου, αλλά και εδώ φαίνεται να έχει αλλάξει το κλίμα, με τον 18χρονο επιθετικό να πρέπει να ανανεώσει πρώτα το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, καθώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο, προτού φύγει με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Μαγνησίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα