Κορμπεράν για την ήττα με Ναντ: «'Πόνεσα' πολύ και το ίδιο νιώθει όλη η ομάδα, τον πόνο να τον μετατρέψουμε σε θυμό και κίνητρο»

Δημήτρης Τομαράς
Κορμπεράν για την ήττα με Ναντ: «'Πόνεσα' πολύ και το ίδιο νιώθει όλη η ομάδα, τον πόνο να τον μετατρέψουμε σε θυμό και κίνητρο»

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός, Κάρλος Κορμπεράν, μίλησε στη COSMOTE TV για το ματς με τη Ναντ αλλά και για το Ολυμπιακός - Βόλος της Κυριακής.

Ο Κάρλος Κορμπεράν μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ναντ στη Γαλλία προφανώς και δεν ήταν ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Τι έχει να πει όμως στη COSMOTE TV για τον αγώνα στη Γαλλία και τον Βόλο;

Ειδικότερα επισήμανε:

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δέχεται συχνά γκολ στα τελευταία λεπτά: Με απασχολεί και με ανησυχεί το να δεχόμαστε ευκαιρίες για γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, είτε πρόκειται για το πρώτο λεπτό, είτε πρόκειται για το τελευταίο λεπτό. Με τη Ναντ δεχθήκαμε δύο γκολ. Ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στα τελευταία λεπτά και αυτό είναι ένα μήνυμα πως πρέπει να βελτιωθούμε και να διατηρούμε καλή οργάνωση στην άμυνά μας σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα.

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι: Θα πρέπει φυσικά να μας επηρεάσει αλλά θετικά. Θα πρέπει να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι. Θα πρέπει να λειτουργήσει σαν κίνητρο για να είμαστε πολύ καλύτεροι και πολύ πιο προσεκτικοί στο επόμενο παιχνίδι. Η ήττα με τη Ναντ μας 'πόνεσε' πολύ. Αυτόν τον πόνο πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε και να τον μετατρέψουμε σε θυμό έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Εγώ προσωπικά 'πόνεσα' πολύ και από ότι καταλαβαίνω το ίδιο νιώθει όλη η ομάδα.

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: Πρέπει να αντιδράσουμε και να δείξουμε στον κόσμο πως είμαστε μια ομάδα που δεν αποδέχεται τις ήττες. Αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για να δείξουμε πως αντιδρά η ομάδα και αυτό είναι που θέλω να δω απέναντι στον Βόλο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα