ΕΠΟ: Καμία απόφαση για τον μόνιμο Εκτελεστικό Διευθυντή και την ΕΠΣ Πειραιά

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Καμία απόφαση για τον μόνιμο Εκτελεστικό Διευθυντή και την ΕΠΣ Πειραιά

bet365

Η ΕΠΟ μετά την μεγάλη ένταση που υπήρξε λόγω του ορισμού του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ άφησε σε δεύτερη μοίρα τα άλλα θέματα.

Δεν υπήρξε καμία απόφαση για τον μόνιμο Εκτελεστικό Διευθυντή της ΕΠΟ. Οι FIFA και UEFA έχουν κάνει συστάσεις / διευκρινίσεις, περιμένοντας το αποτέλεσμα και στο προσεχές διάστημα θα ληφθεί απόφαση.

Για την ΕΠΣ Πειραιά η τελική απόφαση μέσω της απαιτούμενης ψηφοφορίας (που θέλει τα 2/3 των ψήφων για να της επιβληθούν κυρώσεις) θα ληφθεί στη Γενική Συνέλευση στις 30 Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα οι αποφάσεις:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 16ης Σεπτεμβρίου δεν θα διεξαχθεί λόγω αδυναμίας να παραβρεθούν σε αυτήν εκπρόσωποι των FIFA / UEFA. Συγκαλείται νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αθήνα.

- Οι αποφάσεις για τα θέματα του Μητρώου Ερασιτεχνικών Σωματείων και της υπόθεσης της ΕΠΣ Πειραιά, παραπέμπονται για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ής Σεπτεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.