Γιάννης Σπάθας: «Βάλλονται τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και οι εχθροί του Ολυμπιακού είναι εχθροί μου»

Γιάννης Σπάθας: «Βάλλονται τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και οι εχθροί του Ολυμπιακού είναι εχθροί μου»

Newsroom
Γιάννης Σπάθας: «Βάλλονται τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και οι εχθροί του Ολυμπιακού είναι εχθροί μου»

bet365

Δεν αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά κατά του Στιβ Μπένετ και της Ελένης Λαμπαδαρίου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Γιάννης Σπάθας, αλλά τόνισε σε δήλωσή του ότι βάλλονται τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

Πριν από έξι μέρες η ΕΠΣ Πειραιά είχε εκδώσει αιμχηρότατη ανακοίνωση κατά του επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ και του μέλους της ΚΕΔ, Ελένης Λαμπαδαρίου (η οποία προέρχεται από τη συγκεκριμένη Ενωση), τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Λυπούμαστε βαθιά που ένας άνθρωπος που προέρχεται από την Ένωση μας είναι το άλλο… μισό του Μπένετ, στην προσπάθεια να μπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε μονοπάτια του παρασκηνίου και των ανθρώπων που έγιναν γνωστοί- όχι για την προσφορά τους στο άθλημα αλλά επειδή κράταγαν τα... στοιχήματα άλλων παραγόντων σε περιοχές της Αττικής που είναι μακριά από τον Πειραιά γεωγραφικά και σε αξιοπρέπεια».

Τι ακολούθησε;

α) Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, πρότεινε την αναστολή της ιδιότητας της ΕΠΣ Πειραιά ως μέλους της ΕΠΟ: συζητείται στην Ε.Ε της ΕΠΟ την Πέμπτη (8/9) και αν ψηφιστεί με τα 2.3 των ψήφων ενεργοποιούνται οι κυρώσεις, δηλαδή δεν θα διεξαχθεί κανένα πρωτάθλημά της εφέτος.

β) Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ν.Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ΕΠΣ Πειραιά.

γ) Μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ πήραν αποστάσεις από την ανακοίνωση της Ενωσής τους, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα «βιαστική» και «εκδικητική» την απόφαση Μπαλτάκου.

Σήμερα (Τρίτη, 6/9) και ενώ ούτε ο Μπένετ ούτε η Λαμπαδαρίου έχουν πάρει θέση, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Γιάννης Σπάθας, προέβη σε δήλωση, στην οποία επί της ουσίας στο θέμα δεν αναφέρεται.

Η δήλωση του Γιάννη Σπάθα έχει ως εξής...

«Ως πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ δηλώνω ότι βρισκόμουν, βρίσκομαι και θα βρίσκομαι δίπλα σε όλα τα Πειραϊκά σωματεία από το μικρότερο της χαμηλότερης κατηγορίας έως το μεγαλύτερο της Ενωσης μας, τον Ολυμπιακό μας, που έχουμε την τιμή να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας.

Οποιαδήποτε ενέργεια στέκεται εμπόδιο σε οποιοδήποτε σωματείο μας, δεν με έβρισκε ποτέ αδιάφορο και δεν θα μπορούσε να συμβεί ούτε και αυτή την στιγμή που βάλλονται τα συμφέροντα του ιστορικού συλλόγου της ένωσης μας, του Ολυμπιακού.

Οι εχθροί του Ολυμπιακού είναι εχθροί μου… οι εχθροί οποιουδήποτε Πειραϊκού σωματείου επίσης εχθροί μου».

ΥΓ: Όσο για αυτούς που βιάστηκαν να διαφοροποιηθούν από την Ενωσή μας αυτές τις δύσκολες στιγμές και να διαχωρίσουν την θέση τους συστρατευόμενοι ουσιαστικά με τους εχθρούς μας κι εχθρούς του Ολυμπιακού, θα ήθελα να τους πω ότι θα ήταν χαρά μου να τους αντιμετωπίσω στην επερχόμενη εκλογική μάχη -μετά από 3 χρόνια - για την εξέλιξη του πειραϊκού ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα