Mαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Τίναξες το πρωτάθλημα στον αέρα, μόνο ξένοι στα ντέρμπι»

Δημήτρης Τομαράς
Mαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Τίναξες το πρωτάθλημα στον αέρα, μόνο ξένοι στα ντέρμπι»

bet365

Με παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, θα ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι. Διεκόπη η συνεδρίαση για ν' αλλάξει ο ορισμός του Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Ο ορισμός του Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, έφερε αντιδράσεις τόσο από την ΑΕΚ όσο και από τον Ολυμπιακό αλλά και τον ΠΑΟΚ.

Η Ενωση συμφωνεί με τον ορισμό ξένων διαιτητών στα ντέρμπι, ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού αλλά και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Μαρινάκης είπε να σταματήσει το πρωτάθλημα, ενώ κι ο Μάκης Γκαγκάτσης έκανε γνωστό ξανά ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ξένους ρέφερι στα ντέρμπι.

Πιο συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε σε έντονο ύφος στον Τάκη Μπαλτάκο λέγοντας του μεταξύ άλλων: «Σήμερα τίναξες το Πρωτάθλημα στον αέρα. Καμιά αγωνιστική δε θα γίνει αν δεν το πάρεις πίσω και αν δεν συμφωνήσετε με την ομόφωνη απόφαση της super league ότι σε παιχνίδια των 5 μεταξύ τους, Ολυμπιακού, Παναθηναικού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη θα ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές»

Μάλιστα, με την παρέμβαση του η Ε.Ε., αποφάσισε ομόφωνα ότι «θα ορίζονται ΜΟΝΟ ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια των Βig4 και του Άρη».

Στη συνέχεια, διεκόπη η Ε.Ε. της ΕΠΟ για να αλλάξει και ο ορισμός Σιδηρόπουλου. Η συνέχεια της συνεδρίασης θα συνεχιστεί σε περιπου 30 λεπτα από τη διακοπή της.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα