Μαρσέλο για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου!»

Μαρσέλο για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου!»

Newsroom
Μαρσέλο για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου!»

bet365

O Μαρσέλο μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για την αποθεωτική παρουσίαση του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από το δυναμικό «παρών» του κόσμου.

Ο Μαρσέλο πάτησε για πρώτη φορά το χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ως παίκτης του Ολυμπιακού για την παρουσίαση του και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο των Πειραιωτών. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV και ευχαρίστησε τον κόσμο για την θερμή υποδοχή.

Οι δηλώσεις του Μαρσέλο:

Για την παρουσία του κόσμου στην παρουσίαση του: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για αυτή την υποχοδή. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι ενθουσιασμένοι από τον κόσμο. Είναι κάτι που δεν ξαναδεί στη ζωή μου».

Για την επιλογή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Είμαι ενθουσιασμένος από την πρώτη στιγμή. Είχα την ευκαιρία να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό πριν μερικά χρόνια. Κάτι μου έλεγε να έρθω εδώ. Θέλω να ζήσω και να πετύχω εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος».

Για το μήνυμα του στον κόσμου του Ολυμπιακού: «Μπορώ να υποσχεθώ πως θα δώσω την ψυχή μου στους αγώνες. Θα δώσω τον καλύτερο μου ευατόι στις προπονήσεις και στους αγώνες για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν σκέφτεται να μάθει Ελληνικά: «Το σκεφτόμουν από την πρώτη στιγμή. Είναι δύσκολο αλλά θα είναι τιμή μου να μάθω τη γλώσσα. Θα προσπαθήσω».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα