ΠΑΟΚ σε Μητσοτάκη: «Αυτό είναι το masterplan της Νέας Τούμπας – Λύση για το Καυτανζόγλειο»

ΠΑΟΚ σε Μητσοτάκη: «Αυτό είναι το masterplan της Νέας Τούμπας – Λύση για το Καυτανζόγλειο»

ΠΑΟΚ σε Μητσοτάκη: «Αυτό είναι το masterplan της Νέας Τούμπας – Λύση για το Καυτανζόγλειο»

bet365

O ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εξελίξεις που αφορούν την κατασκευή της Νέας Τούμπας και ζήτησε λύση στο θέμα της μετεγκατάστασης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Στη σημερινή σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό, που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενημέρωσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εξελίξεις της Νέας Τούμπας, μετά και την παραλαβή από τις δύο εταιρείες, Salfo και Populous, του masterplan για το νέο γήπεδο.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θανάσης Κατσαρής και ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων και ανάπτυξης κτηριακών υποδομών της ΠΑΕ, Γιάννης Δημογιάννης.

«Από τις 10 Ιουνίου που παραλάβαμε το ΠΔ, σε 70 μέρες έχουμε τα σχέδια που θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση, το masterplan που χρειάζεται έγκριση από την Περιφέρεια και το Δήμο μέσα στο 2022. Παράλληλα ως την άνοιξη χρειάζεται η έγκριση της στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την έκδοση αδειών, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Γκαγκάτσης, που έθεσε επί τάπητος και σε γνώση του πρωθυπουργού το θέμα με τη μετεγκατάσταση της ομάδας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο κατά τη διάρκεια των έργων κατασκευής του νέου γηπέδου.

«Πρέπει να λυθεί άμεσα το θέμα του Καυτανζογλείου», τόνισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με τον Μάκη Γκαγκάτση να ενημερώνει, επίσης, ότι οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Δήμο Θέρμης για την κατασκευή νέου προπονητικού κέντρου.

Ο κ. Κατσαρής εκ μέρους του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, έθεσε το θέμα της ισονομίας στο θέμα του γηπέδου, σχετικά με την στήριξη που έλαβαν οι υπόλοιπες ομάδες κατά την κατασκευή των γηπέδων τους. Ζήτησε επίσης να παραχωρηθούν ανενεργοί αθλητικοί χώροι της Θεσσαλονίκης στον ΑΣ, όσο θα χτίζεται το νέο γήπεδο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα