Ολυμπιακός: Οι εξελίξεις με το διαβατήριο του Λάιντνερ (vid)

Ολυμπιακός: Οι εξελίξεις με το διαβατήριο του Λάιντνερ (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι εξελίξεις με το διαβατήριο του Λάιντνερ (vid)

bet365

Ο Ισραηλινός μπακ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν προσδοκά πως το Σαββατοκύριακο θα τελειώσει όλα τα απαιτούμενα διαδικαστικά για το ρουμάνικο διαβατήριό του.

Είναι ένα θέμα που σίγουρα έχει ταλαιπωρήσει τον ίδιο τον παίκτη. Ο λόγος για τον Ισραηλινό ακραίο μπακ, Ντορόν Λάιντνερ, ο οποίος έχει... σκαλώσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας επιχειρώντας να πάρει οριστικά το ρουμανικό διαβατήριό του. Περιμένοντας ένα χαρτί που έπρεπε να το είχε πολύ καιρό πριν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν για τον μπακ του Ολυμπιακού στο προσεχές Σαββατοκύριακο θα έχει τελειώσει την προσδοκώμενη διαδικασία για το ρουμανικό διαβατήριό του και έτσι μετά θα είναι θέμα χρόνου να το έχει και τυπικά στα χέρια του. Μάλιστα τα ρεπορτάζ των Ισραηλινών (των ΜΜΕ της χώρας) ανέδειξαν το θέμα με την πληροφορία πως ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει μεταφέρει στον παίκτη πως ο Ολυμπιακός τον υπολογίζει και ότι θα περιμένει τη σχετική διαδικασία.

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς ξένους στο ρόστερ του, οπότε για τον 20χρονο διεθνή Ισραηλινό αριστερό μπακ είναι ζωτικής σημασίας να πάρει το δεύτερο διαβατήριό του. Μέχρι στιγμής ο Λάιντνερ έχει παίξει μόνο σε φιλικά ματς του Ολυμπιακού Β'.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα