Η Τραμπζονσπόρ πάει για Κλάιφερτ αν δεν τα βρει με τον Μασούρα

Newsroom
 Η Τραμπζονσπόρ πάει για Κλάιφερτ αν δεν τα βρει με τον Μασούρα

bet365

Κίνηση... έκπληξη ετοιμάζει η Τραμπζονσπόρ, καθώς είναι διατεθειμένη να... παλέψει για τον Τζάστιν Κλάιφερτ, εφόσον δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Γιώργου Μασούρα.

Το θέμα του εξτρέμ έχει μπει σε πρώτη γραμμή για την Τραμπζονσπόρ, η οποία θέλει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να έχει καλύψει την συγκεκριμένη θέση.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ο πρώτος στόχος του τουρκικού συλλόγου, ωστόσο η ομάδα δεν θέλει να δώσει τα πέντε εκατ. ευρώ που ζητάει ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα η μεταγραφή να κολλάει εκεί.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας προσφέρει μέχρι τέσσερα εκατ. ευρώ και μάλιστα, έχει έτοιμο το plan B εφόσον δεν προχωρήσει του Έλληνα εξτρέμ.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα και Σιώπη, θέλει να κάνει την αίσθηση στην Ευρώπη και να αποκτήσει τον Τζάστιν Κλάιφερτ.

Ο Ολλανδός εξτρέμ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο και μετά τον δανεισμό στη Νις, την περσινή χρονιά, φαίνεται πως και φέτος θα παραχωρηθεί κάπου.

Ο τουρκικός σύλλογος είναι μία από τις επιλογές του, με τα δημοσιεύματα να τονίζουν πως, αν δεν προχωρήσει του Μασούρα, θα κινηθεί για τον διεθνή επιθετικό.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα