Ολυμπιακός: Μέχρι τέσσερα εκατ. ευρώ δίνει η Τραμπζονσπόρ για Μασούρα

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Μέχρι τέσσερα εκατ. ευρώ δίνει η Τραμπζονσπόρ για Μασούρα

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ψηλά στη λίστα της Τραμπζονσπόρ αλλά ο τουρκικός σύλλογος δεν δείχνει διατεθειμένος να φτάσει τα πέντε εκατ. ευρώ που ζητάει ο Ολυμπιακός.

Είναι γνωστό πως ο Γιώργος Μασούρας αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό «έρωτα» της Τραμπζονσπόρ για την ενίσχυση των εξτρέμ. Ειδικά, μετά την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Europa League, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει επανέλθει στο προσκήνιο.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta, ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει το ποσό των πέντε εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον διεθνή εξτρέμ, με τους Τούρκους να μην δείχνουν θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τουρκικές πηγές, οι πρωταθλητές Τουρκίας δείχνουν να είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέχρι τέσσερα εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν τον 28χρονο ποδοσφαιριστή αλλά όχι παραπάνω. Δηλαδή, είναι εξαιρετικά απίθανο να φτάσουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, επιβεβαιώνεται το γεγονός πως αυτή τη στιγμή, το πρώτο μέλημα του κλαμπ είναι να προστεθεί στο ρόστερ ένας εξτρέμ, με τον Έλληνα παίκτη να είναι από τις πρώτες επιλογές.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα