«Ο Κορμπεράν δεν ήθελε να πάει ο Κούντε στην Μπόχουμ»

Νότης Χάλαρης
«Ο Κορμπεράν δεν ήθελε να πάει ο Κούντε στην Μπόχουμ»

bet365

Αν και ο Πιερ Κούντε βρέθηκε κοντά στην Μπόχουμ, ο Κάρλος Κορμπεράν ήταν εκείνος που σταμάτησε τη μεταγραφή σύμφωνα με τους Γερμανούς.

Ο Πιερ Κούντε έχει ενεργοποιηθεί ξανά μετά την πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό, και φαίνεται ότι ο Ισπανός προπονητής, μπήκε μπροστά στο να σταματήσει η μεταγραφή του στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το «WAZ», η Μπόχουμ των Λαμπρόπουλο και Σταφυλίδη, είχαν έρθει σε συμφωνία τόσο με τον διεθνή χαφ όσο και με τους «ερυθρολεύκους» προκειμένου να επιστρέψει στη Bundesliga ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής, όμως ο προπονητής ζήτησε από τους Πειραιώτες να μην αποχωρήσει.

Όπως αναφέρουν οι Γερμανοί, ο 39χρονος κόουτς, μόλις ανέλαβε τον Ολυμπιακό είχε τονίσει πως θέλει να παραμείνει στο ρόστερ ο Κούντε, βάζοντας «στοπ» στη μετακίνησή του στο γερμανικό κλαμπ.

Να θυμίσουμε πως ο Κούντε ήρθε στον Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι από τη Μάιντζ και μέχρι στιγμής, μετράει 31 συμμετοχές με τα «ερυθρόλευκα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα