ΟΦΗ: Ο Νιόπλιας μετέτρεψε τους μπακ Θοράρινσον και Λάρσον σε... εξτρέμ!

Νότης Χάλαρης
ΟΦΗ: Ο Νιόπλιας μετέτρεψε τους μπακ Θοράρινσον και Λάρσον σε... εξτρέμ!

bet365

Μία ιδιαίτερη επιλογή έκανε ο Νίκος Νιόπλιας για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, μετατρέποντας δύο μπακ σε... εξτρέμ στη βασική εντεκάδα

Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό έχει τη δική του σημασία για τους οπαδούς των Κρητικών, καθώς είναι το πρώτο στο «Γεντί Κουλέ» για τη φετινή σεζόν.

Όπως είναι λογικό, ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος για τους φίλους της ομάδας, με τον Νίκο Νιόπλια να κάνει μία ιδιαίτερη... έκπληξη στη βασική εντεκάδα για το ματς.

Ο Έλληνας κόουτς επέλεξε να χρησιμοποιήσει τους Θοράρινσον και Λάρσον ως... εξτρέμ σε έναν σχηματισμό 4-2-3-1. Το περίεργο σε αυτό είναι πως αμφότεροι παίζουν κανονικά ως μπακ αλλά αυτό δεν «εμπόδισε» τον έμπειρο τεχνικό να τους χρησιμοποιήσει στο επιθετικό μισό της ομάδας.

Βέβαια, η συγκεκριμένη θέση δεν είναι άγνωστη για τους δύο ποδοσφαιριστές, καθώς ο 31χρονος Σουηδός έχει αγωνιστεί ως εξτρέμ άλλες 50 φορές στην καριέρα του, έχοντας, μάλιστα και τρία γκολ με επτά ασίστ ενώ ο Νορβηγός αριστεροπόδαρος οπισθοφύλακας, έχει 67 παρουσίες στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τρία γκολ και 14 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα