Super League: Ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική στην Τρίπολη με το Αστέρας - Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Super League: Ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική στην Τρίπολη με το Αστέρας - Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης στο ματς με το οποίο θα κλείσει η 2η αγωνιστική (19.00, NS PRIME).

Ολυμπιακός VS Αστέρας στην Τρίπολη. Είναι το απογευματινό παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 2η αγωνιστική της Super League.

Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στο Φάληρο με 2-0 τον ΠΑΣ. Ο Αστέρας είχε έρθει ισόπαλος 3-3 με τον Βόλο εκτός έδρας.

O Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του. Ο Ηρακλής Μεταξάς ανακοίνωσε μετά την τελευταία προπόνηση την 20μελή αποστολή, στην οποία βρίσκονται για πρώτη φορά ο Έρβιν Ζουκάνοβιτς και ο Χουλιάν Μπαρτόλο. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σίτο, Βαλιέντε, Ρεγκίς ενώ άφησε εκτός τους Κανελλόπουλο, Χριστόπουλο, Αλί Μπαπά, Σανταφέ, Καπίγια, όπως και τους νεοαποκτηθέντες Ντομίνγκεθ και Καφί. Φυσικά στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Κέβιν Σόνι, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Χατάισπορ.

Αναλυτικά η αποστολή: Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Αντζουλάς, Ζουκάνοβιτς, Στάνκο, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρνταφσκι, Μπαρτόλο, Μπαράλες και Μπενίτο.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Κυριακή στον Ρέντη και μετά ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε γνωστή την αποστολή, στην θα είναι για πρώτη φορά ο Κορεάτης φορ Ουί Τζο Χουάνγκ. Εκτός είναι όπως αναμενόταν ο Μαντί Καμαρά που είναι κλεισμένος πλέον Ρόμα, o Αγκιμπού Καμαρά και ενώ εκτός παραμένουν Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Βρσάλικο. Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος φέτος έχει παίξει πολύ λίγο με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα είναι και πάλι στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Ραντζέλοβιτς, Ροντρίγκες, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Ζίνκερναγκελ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα