Κλωναρίδης: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

Κλωναρίδης: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

Newsroom
Κλωναρίδης: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας»

bet365

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στην Τούμπα θα παίξει απόψε (28/8) ο Ατρόμητος και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης μίλησε στη NOVA για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. «Είναι πολύ καλή ομάδα και οι ποδοσφαιριστές του έχουν υψηλή ποιότητα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να σε ανταμείψει και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα», σχολίασε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του. «Οπως είπα και πριν ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ, όπου ο Ατρόμητος κέρδισε 3-1 και εκείνος έδωσε τρεις ασίστ. «Ανυπομονώ για το παιχνίδι και το μόνο που κοιτάζω είναι να απολαμβάνω τα παιχνίδια. Πέρασα πολλά χρόνια σκεπτόμενος για το ποδόσφαιρο και αυτό μου δημιουργούσε άγχος. Πλέον κάνω αυτό που μου λέει ο προπονητής μου».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα