Ιωνικός: «Δεν θα επιτρέψουμε να παίζετε με τον ιδρώτα μας!»

Ιωνικός: «Δεν θα επιτρέψουμε να παίζετε με τον ιδρώτα μας!»

Newsroom
Ιωνικός: «Δεν θα επιτρέψουμε να παίζετε με τον ιδρώτα μας!»

bet365

Ο Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τα παράπονά του για την διαιτησία στο χθεσινό (26/08) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό με αποκορύφωμα τη φάση του Μάντζη στο 89ο λεπτό.

Η ομάδα της Νεάπολης μόνο ικανοποιημένη δεν έμεινε από την διαιτησία του κ. Ζαμπάλα στο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό κι έβγαλε μία ανακοίνωση στο επίσημο σάιτ της για να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της.

Τα παράπονα του Ιωνικού αφορούν το σύνολο του αγώνα, αλλά επικεντρώνονται στην φάση του 89ου λεπτού, που ζητάει ανατροπή του Δημήτρη Μάντζη και καταλογισμό πέναλτι υπέρ της, απορώντας πως είναι δυνατόν να μην έχει δοθεί αυτό ούτε καν μέσω του VAR.

Τέλος τονίζει πως αυτό που ζητάει είναι μόνο να υπάρχει το 50-50 σε κάθε παιχνίδι, ενώ κλείνοντας αναφέρει πως κανένας δεν θα παίζει με τον ιδρώτα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Δυστυχώς, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας, από την 2η κιόλας αγωνιστική του πρωταθλήματος, γίναμε μάρτυρες μιας κακής διαιτησίας.

Αποκορύφωμα όλων η φάση του 89ου λεπτού όταν ο Μάντζης στην προσπάθειά του να κάνει συμμετοχή στη φάση, είδε τον αντίπαλό του (σσ. Λιάγκας) να τον τραβάει και να τον ρίχνει στο έδαφος.

Ένα καθαρό πέναλτι που δεν υποδείχτηκε από τον διαιτητή, αλλά και το VAR , το οποίο έχει τον ρόλο του να εξετάζει κάθε φάση που μπορεί να χαθεί από τον διαιτητή, δεν τον ενημέρωσε για να το δει.

Κύριοι, τα αυτονόητα ζητάμε, το 50-50 σε κάθε παιχνίδι και να υπάρξει σωστή και αντικειμενική κρίση από τους διαιτητές!

Δεν θα επιτρέψουμε να παίζετε με τον ιδρώτα μας!

Δείτε εδώ το βίντεο και βγάλτε τα συμπαράσματά σας: https://fb.watch/f9F_DZgo5S/»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα