Εφημερίδες σήμερα (27/08): Δείτε τα πρωτοσέλιδα

Newsroom
Εφημερίδες σήμερα (27/08): Δείτε τα πρωτοσέλιδα

bet365

Οι μεταγραφές το κύριο θέμα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, το 2/2 κόντρα στον Βόλο στην ΑΕΚ.

Την επομένη της κλήρωσης του Ολυμπιακού όλα τα πρωτοσέλιδα που ασχολούνται με τις μεταγραφές που θα γίνουν. Στον Παναθηναϊκό αναζητούν τα δύο χαφ που θα κλείσουν τον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό. Στην ΑΕΚ στόχος είναι το 2/2, με την «Ένωση» να ψάχνει το διπλό στον Βόλο.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Γενική ενίσχυση στον Ολυμπιακό, Δύο χαφ για τον Παναθηναϊκό

Η SportDay έχει τίτλο «ενίσχυση για πρόκριση» και αναλύει τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού.

Η Live Sport κυκλοφορεί με χωρισμένο πρωτοσέλιδο. Το πρώτο μισό αφορά την κλήρωση του Ολυμπιακού και το άλλο τα δύο χαφ που πρέπει να φέρει ο Παναθηναϊκός.

Το Φως των Σπόρ σχολιάζει πως ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί αν γίνει ξανά κανονικός Ολυμπιακός ενώ δίνει τα εύσημα στην Εθνική ομάδα πόλο των Κορασίδων που κέρδισε με 9-7 την Αυστραλία κι θα διεκδικήσει απόψε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό κόντρα στην Ουγγαρία.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής τονίζει πως έρχονται εξτρέμ και χαφ στον Ολυμπιακό.

Αθλητικές εφημερίδες: Η ΑΕΚ ψάχνει το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα στην «κίτρινη» Ριζούπολη

Η Αθλητική Ώρα στέκεται στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ, κι ας είναι και στην Ριζούπολη, η οποία ψάχνει το 2/2 απέναντι στον Βόλο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα