Τάκης Τσιριγώτης: «Να πάρουμε όλοι έστω ένα φθηνό εισιτήριο για το Ιωνικός-Λεβαδειακός, το αξίζει η ομάδα»

Τάκης Τσιριγώτης: «Να πάρουμε όλοι έστω ένα φθηνό εισιτήριο για το Ιωνικός-Λεβαδειακός, το αξίζει η ομάδα»

bet365

Ο εκ των ιδιοκτητών του Ιωνικού, Τάκης Τσιριγώτης, μέσω της σελίδας του στο facebook καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται φέτος και να γεμίσει το γήπεδο της Νεάπολης κόντρα στον Λεβαδειακό (26/8, 21.30)!

Ο Ιωνικός, υποδέχεται σήμερα στη Νεάπολη τον Λεβαδειακό (21.30) σε ένα πολύ σημαντικό ματς, όπου η ομάδα της Νίκαιας στοχεύει μόνο στη νίκη!

Ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Τάκης Τσιριγώτης, μέσω της σελίδας του στο facebook καλεί τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που έχει ήδη γίνει με την υλοποίηση ηχηρών μεταγραφών όπως είναι αυτές των Άοσμαν, Μεντόσα και Λοβέρα. Αναμένεται να αποκτηθεί κι ο Φαντιγκά.

Το μήνυμα του Τάκη Τσιριγώτη:

«Για εμένα σήμερα το σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι από τα πιο σημαντικά! Πρέπει όσοι είμαστε εδώ στη Νίκαια να πάρουμε έστω ένα φθηνό εισιτήριο ή διαρκείας για νά κάνουμε καμίνι το κάστρο μας με παλμό και φωνή 90 λεπτά! Τό αξίζει η ομάδα μας και η προσπάθεια πού κάνουμε με δυνατά ονόματα μεταγραφές! Όλα Μπλε όλοι Εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα