ΑΕΚ: Τελείωσε του Γιούση στην Τέλσταρ, υπέγραψε για δύο χρόνια

ΑΕΚ: Τελείωσε του Γιούση στην Τέλσταρ, υπέγραψε για δύο χρόνια

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Τελείωσε του Γιούση στην Τέλσταρ, υπέγραψε για δύο χρόνια

bet365

Η ολλανδική Τέλσταρ επιβεβαίωσε μέσω του προπονητή της τη μεταγραφή του Χρήστου Γιούση από την ΑΕΚ, με τον 23χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών.

Παίκτης της Τέλσταρ είναι πλέον ο Χρήστος Γιούσης, όπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής του ολλανδικού συλλόγου. «Τον γνωρίζω πολύ καλά από το δίκτυό μου και είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι ένα δεκάρι που του αρέσει να παίζει πίσω από τον επιθετικό. Κοιτάζαμε για κάτι τέτοιο. Τον είδα σε δράση με την ΑΕΚ στο προπονητικό τους κέντρο στην Ολλανδία. Αρχικά δεν περίμενα ότι θα ερχόταν στην Τέλσταρ, συνεπώς είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Υπήρξαν στιγμές που πίστεψα ότι δεν θα γινόταν», ανέφερε ο Μάικ Σνόεϊ.

Η Τέλσταρ, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, είχε... βάλει στο μάτι τον Γιούση από την καλοκαιρινή προετοιμασία της Ένωσης στο Άλκμααρ, όπου είχαν βρεθεί άνθρωποι της ολλανδικής ομάδας. Μάλιστα φέτος δεν ήταν η πρώτη φορά που προέκυπτε ολλανδικό ενδιαφέρον για τον 23χρονο εξτρέμ της ΑΕΚ καθώς και πέρυσι το καλοκαίρι η Μάαστριχτ είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του χωρίς τελικά να προχωρήσει.

Ο Γιούσης πηγαίνει στην Τέλσταρ με μεταγραφή, καθώς όπως τονίζουν στην Ολλανδία ήδη υπέγραψε για δύο χρόνια. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνει και το ντεμπούτο του το βράδυ της Παρασκευής στο εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τη Χέλμοντ. Ο 23χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, πραγματοποιώντας με την πρώτη ομάδα της Ένωσης εννιά συμμετοχές και δύο γκολ. Έπαιξε επίσης δανεικός σε Πλατανιά και Παναχαϊκή, ενώ είχε μια εξαιρετική περσινή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ Β' στη Super League 2, όπου σε 29 παιχνίδια σκόραρε 17 τέρματα και είχε και τέσσερις ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα