«Την Πέμπτη στο Νότιγχαμ για τα ιατρικά ο Χουάνγκ Ουί-Τζο»

Νότης Χάλαρης
Στην Αγγλία αναμένεται να ταξιδέψει την Πέμπτη (25/08) ο Χουάνγκ Ουί-Τζο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μετά από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων, ο Χουάνγκ Ουί-Τζο πείστηκε να αφήσει την Μπορντό και να συνεχίσει την καριέρα του στην Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον πρώτο χρόνο, να παραχωρείται δανεικός στον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος φορ δεν έβλεπε με τόσο καλό μάτι την προοπτική της Ελλάδας αλλά ύστερα από συζητήσεις με τον συμπατριώτη Ιν-Μπέομ Χουάνγκ, είπε το «ναι» για να πάρει μεταγραφή στον αγγλικό σύλλογο και ύστερα να έρθει στην χώρα μας.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, ο Κορεάτης επιθετικός αναμένεται να βρεθεί στην Αγγλία την Πέμπτη (25//08) προκειμένου να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο, τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Φόρεστ.

Ύστερα, θα βρεθεί στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό και να τεθεί στην διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν. Να θυμίσουμε πως η μεταγραφή θα φτάσει τα τέσσερα εκατ. ευρώ, συν ένα εκατ. ευρώ μπόνους.