Ολυμπιακός: Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είχε κομβικό ρόλο στη μεταγραφή του συμπατριώτη του (vid)

Ολυμπιακός: Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είχε κομβικό ρόλο στη μεταγραφή του συμπατριώτη του (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είχε κομβικό ρόλο στη μεταγραφή του συμπατριώτη του (vid)

bet365

Ο διεθνής επιθετικός, Ουί-Τζο Χουάνγκ, πιάνει Λιμάνι με το... ψηστήρι του συμπατριώτη του για τον Ολυμπιακό να έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ δεν έμεινε μόνο στην αγωνιστική του προσφορά στο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής Κορεάτης χαφ βοήθησε όσο περισσότερο μπορούσε για να πειστεί ο συμπατριώτης του Ουί-Τζο Χουάνγκ να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς είχε στοχεύσει σε Αγγλία και Γερμανία για τη συνέχεια της καριέρας του μετά τη Μπορντό. Μίλησε μαζί του και του έδειξε το πόσο σημαντικό θα ήταν να έρθει στον Ολυμπιακό και το πόσο θα τον βοηθήσει στην καριέρα του.

Ο 29χρονος επιθετικός έχει συνυπάρξει στην Εθνική της χώρας του 26 φορές με τον Ίνμπομ Χουάνγκ. Είναι δύο παίκτες που γνωρίζονται καλά και που έχουν φτάσει στο σημείο και το επίπεδο να αγωνίζονται στην Ευρώπη. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ ήταν εκείνος που έλυσε κάθε πιθανή και απίθανη απορία στον συμπαίκτη του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Και έτσι συνέβαλλε ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να βρεθεί στον Ολυμπιακό ο φορ Χουάνγκ, που έχει όλα τα στοιχεία να στηρίξει αισθητά την πορεία των Πειραιωτών ειδικά στο σκέλος του σκοραρίσματος.

Ακόμα και το δίκτυο RMC στάθηκε στη σχέση των δύο παικτών. Ο επιθετικός Χουάνγκ - όπως τονίζεται από το γαλλικό ΜΜΕ - δεν ήταν αρχικά ενθουσιώδης για την Ελλάδα όμως μετά τις συζητήσεις με τον Ίνμπομ Χουάνγκ άλλαξε σημαντικά γνώμη. Οι πληροφορίες από τη Γαλλία μιλούν για ένα τριετές συμβόλαιο με τη Φόρεστ και δανεισμό ενός χρόνου στον Ολυμπιακό για τον έμπειρο φορ που θα πλαισιώσει τους Ελ Αραμπί και Αμπουμπακάρ Καμαρά στη γραμμή κρούσης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα