Στάικος: «Δύσκολη πρεμιέρα αλλά είδα κάποια στοιχεία που μου άρεσαν»

Newsroom
Στάικος: «Δύσκολη πρεμιέρα αλλά είδα κάποια στοιχεία που μου άρεσαν»

bet365

Ο Θανάσης Στάικος αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να βλέπει από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0.

Στον βαθμό δυσκολίας της πρεμιέρας αλλά και στα στοιχεία που είδε, στάθηκε ο Θανάσης Στάικος στην ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ολυμπιακού με 2-0.

Όπως δήλωσε στην «Cosmote TV», πέρα από το πρώτο 20λεπτο, η ομάδα του ισορρόπησε το ματς και είδε κάποια πράγματα παρά την δυσκολία του αντιπάλου.

Αναλυτικά είπε: «Αναμφίβολα μία δύσκολη πρεμιέρα. Αν εξαιρέσουμε πρώτο 20λεπτο που αντίπαλος μας πίεσε ψηλά, στη συνέχεια ισορροπήσαμε κάπως το παιχνίδι αν και είχαμε παθητικό ρόλο. Θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας αλλά με τον σημερινό αντίπαλο δεν γινόταν αυτό. Φυσικά, έπαιξε ρόλο που ο Ολυμπιακός έχει παίξει κάποια ματς στην Ευρώπη ενώ για εμάς ήταν το πρώτο της σεζόν. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε πολύ δρόμο»

Για το αν είδε κάποια στοιχεία που ζητάει: «Είδα κάποια στοιχεία που θέλω να έχουμε παρά την πίεση και την δυσκολία του αντιπάλου. Ωστόσο, έχουμε αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε ακόμα»

Για τον Παντελάκη: «Δεν μπορώ να πω κάτι σε αυτό γιατί πρέπει να περιμένουμε πιο επίσημα πράγματα. Ελπίζω να είναι όλα καλά».

Ο τεχνικός του ΠΑΣ, Θανάσης Στάικος, επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το που κρίθηκε το ματς: Εντάξει περισσότερο πιστεύω δύο σημεία είναι που πρέπει να σταθούμε περισσότερο. Το πρώτο η ποιότητα παικτών του Ολυμπιακού. Η εξυπνάδα του Βαλμπουενά στο 1-0. Το 2ο ότι ο Ολυμπιακός είχε παραπάνω επίσημα παιχνίδια στα πόδια του. Νομίζω εκεί κρίθηκε.

Το εάν ξεχώρισε κάποιον: Κοιτάξτε. Ποντάρουμε πολύ στο ομαδικό πνεύμα. Είχαμε σημαντικές επιστροφές όπως του Κόντε που έσφιξε τα δόντια. Όλοι έδωσαν και τη ψυχή τους απλά ο Κόντε υπερέβαλλε εαυτόν.

Τον Παντελάκη: Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι για διάσειση. Θα προσέξουμε το επόμενο διάσημα και νομίζω όλα θα πάνε καλά. Να πω και να εχυχηθώ πρόκριση στοπν Ολυμπιακό γιατί θέλουμε τις ελληνικές ομάδες να προχωρούν στην Ευρώπη.

Τον ΠΑΣ: Η αλήθεια είναι πως η περσινή μας πορεία ήταν εξαιρετική. Την έζησα εκ των έσω ως συνεργάτης του κ. Μεταξά. Εννιά στους έντεκα παίκτες με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής αποχώρησαν. Ο κόσμος του ΠΑΣ έχει άλλη κουλτούρα. Στηρίζει όσους δίνουν και τη ψυχή τους.

Τις μεταγραφές: Ίσως γίνει μία προσθήκη. Θα συνεχίσουμε με τους παίκτες αυτούς που έχουμε. Τους πιστεύουμε.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα