Τικίνιο Σοάρες: Τον ήθελε από τον Ιούλιο η Μποταφόγκο

Τικίνιο Σοάρες: Τον ήθελε από τον Ιούλιο η Μποταφόγκο

Newsroom
Τικίνιο Σοάρες: Τον ήθελε από τον Ιούλιο η Μποταφόγκο

bet365

Την παρουσίαση του Τικίνιο Σοάρες ανέλαβε ο τεχνικός διευθυντής της Μποταφόγκο, Αντρέ Ματσούκο, αναφέροντας αρκετές λεπτομέριες της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό.

Η απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες από τη Μποταφόγκο, έχει φέρει αρκετά χαμόγελα στον σύλλογο, αφού ο έμπειρος φορ έχει... πέραση στη χώρα του και ο επαναπατρισμός του, θεωρείται μία μεγάλη επιτυχία της ομάδας.

Την παρουσίασή του ανέλαβε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Αντρέ Ματσούκο, ο οποίος αποκάλυψε πως οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του, είχαν ξεκινήσει από τον Ιούλιο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Χαίρομαι που βρίσκομαι ξανά εδώ, παρουσιάζοντας σήμερα το νέο μας «9», τον Τικίνιο Σοάρες. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις μαζί του τον Ιούλιο με Αύγουστο αλλά δεν ήταν εύκολη η διαπραγμάτευση με τον Ολυμπιακό λόγω του συμβολαίου του. Τον παρακολουθούσαμε πολύ καιρό. Ευτυχώς, στις πρώτες επαφές, ο Τικίνιο έδειξε ήδη ενδιαφέρον να επιστρέψει στη Βραζιλία. Ήταν λίγο τεταμένη διαπραγμάτευση, αλλά είχαμε τη βοήθεια του Τικίνιο.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα