Λαμία: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μποάκιε

Newsroom
Λαμία: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μποάκιε

bet365

Ο διεθνής Γκανέζος φορ, Ρίτσμοντ Μποάκιε ολοκλήρωσε, όπως αναμενόταν, τη μεταγραφή του στη Λαμία, τονίζοντας πως αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση για τον ίδιο η μετακίνησή του στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας βρισκόταν ο διεθνής Γκανέζος επιθετικός, Ρίτσμοντ Μποάκιε. Ο 29χρονος επιθετικός πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τη Λαμία.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο (28/01/1993) διεθνή, Γκανέζο επιθετικό, Richmond Boakye.

Ο έμπειρος Γκανέζος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ιταλικές Τζένοα, Σασουόλο, Αταλάντα, Γιουβέντους, Λατίνα Κάλτιο, στην ισπανική Έλτσε, στην ολλανδική Ρόντα, στον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία, στην Τσιανγκσού Σουνίνγκ στην Κίνα, στην Γκόρνικ Ζάμπρζε στην Πολωνία, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο Ισραήλ με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου του ο Boakye δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Λαμίας. Είναι μια ιδιαίτερη πρόκληση για την καριέρα μου και ελπίζω να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας.“

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα