Υφυπουργείο Αθλητισμού: Παράταση έως τις 31 Αυγούστου για την επικαιροποίηση εγγραφής των σωματείων στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Newsroom
Υφυπουργείο Αθλητισμού: Παράταση έως τις 31 Αυγούστου για την επικαιροποίηση εγγραφής των σωματείων στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

bet365

Με απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη παρατάθηκε έως και τις 31 Αυγούστου 2022 η καταληκτική ημερομηνία επικαιροποίησης της εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ των ερασιτεχνικών σωματείων που ήταν εγγεγραμμένα στο Μητρώο 2021.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αποφάσισε να παραταθεί έως και τις 31 Αυγούστου 2022 η σημερινή (17/08) καταληκτική ημερομηνία επικαιροποίησης της εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ των ερασιτεχνικών σωματείων που ήταν εγγεγραμμένα στο Μητρώο 2021. Η σχετική νομοθετική πρωτοβουλία για την παράταση, έως και τις 31/08/2022, με τροποποίηση της παρ. 2 του άρθρου 30 του ν. 4726/2020, θα αναληφθεί αμέσως μετά την επικείμενη επαναλειτουργία του Κοινοβουλίου.

Η νέα ολιγοήμερη παράταση δίνεται έπειτα από την αποδοχή εκ μέρους του Αυγενάκη του γραπτού αιτήματος των FIFA και UEFA, οι οποίες ζήτησαν την Τρίτη τη σύσταση ομάδας εργασίας μεταξύ εκπροσώπων του Υφυπουργείου, των διεθνών Συνομοσπονδιών ποδοσφαίρου αλλά και της ΕΠΟ. Σκοπός της ομάδας εργασίας και της άμεσης συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα, είναι η διευκόλυνση της εγγραφής όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων στο Μητρώο 2022.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα