Λαμία: Τρία κρούσματα κορονοϊού

Newsroom
Λαμία: Τρία κρούσματα κορονοϊού

bet365

Η Λαμία ξεκίνησε την προετοιμασία της για την πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΚ. Τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό στους ελέγχους που έλαβαν χώρα.

Με κρούσματα κορονοϊού ξεκίνησε η προετοιμασία της Λαμίας για το ματς της πρώτης αγωνιστικής της Super League το ερχόμενο Σάββατο (20/8) κόντρα στην ΑΕΚ.

Όπως ενημέρωσε η Λαμία, τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικά στον Covid 19, τα οποία και απομονώθηκαν, ενώ την Τετάρτη θα γίνουν εκ νέου τεστ. Την ίδια στιγμή ατομικά προπονήθηκαν οι Καραμάνος και Μαρμεντίνι.

Η ενημέρωση της Λαμίας:

Με πρωινή προπόνηση στη Νέα Άμπλιανη ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας την Τρίτη 16/8 εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο 20/8 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Μετά την καθιερωμένη προθέρμανση ακολούθησαν παιχνίδια διατήρησης κατοχής και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδια με τη μπάλα σε υπό ομάδες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καραμάνος και Marmentini.

Σε καθιερωμένο προληπτικό έλεγχο για τη διασπορά του Covid-19, βρέθηκαν θετικά 3 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ακολουθείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο γι’ αυτούς και αύριο θα πραγματοποιηθούν νέα τεστ.

*Η βασική φωτογραφία του κειμένου είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Λαμίας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα