Ολυμπιακός: Ο Φουρνιέ θα κλείσει τον Σεπτέμβριο ως δίδυμο με Καρεμπέ

Ολυμπιακός: Ο Φουρνιέ θα κλείσει τον Σεπτέμβριο ως δίδυμο με Καρεμπέ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Φουρνιέ θα κλείσει τον Σεπτέμβριο ως δίδυμο με Καρεμπέ

bet365

Ο Ζουλιάν Φουρνιέ παραμένει πολύ κοντά σε τελικό deal με τον Ολυμπιακό για το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και αρμόδιου επί μεταγραφικών θεμάτων.

Ο 48χρονος Γάλλος και άλλοτε στέλεχος των Μαρσέιγ, Νις και Στρασμπούρ αναμένεται να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου Σάσα Ταβολιέρι ο Ζουλιάν Φουρνιέ θα πιάσει δουλειά τον Σεπτέμβριο στον Ολυμπιακό ως δίδυμο με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Θα έχει ρόλο τεχνικού διευθυντή και αρμόδιου / υπεύθυνου επί των μεταγραφών και γενικά θα πάρει σημαντικό αριθμό ευθυνών πάνω του.

Ο Φουρνιέ έχει θητεύσει στη Νις από το 2011 έως το 2019 και από το 2019 έως και τον Ιούλιο του 2022 ήταν εκεί σε ρόλο ποδοσφαιρικού διευθυντή. Προφανώς και έχει αποχωρήσει. Πριν τη Νις είχε παραγοντικό ρόλο σε Μαρσέιγ και Στρασμπούρ (στη Στρασμπούρ ως πρόεδρος).

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site της Νις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα