Άρης: Εκτός του πλάνου ενίσχυσης υπάρχει κι αυτό της ελάφρυνσης του ρόστερ

Άρης: Εκτός του πλάνου ενίσχυσης υπάρχει κι αυτό της ελάφρυνσης του ρόστερ

Άρης: Εκτός του πλάνου ενίσχυσης υπάρχει κι αυτό της ελάφρυνσης του ρόστερ

bet365

Εκ των πραγμάτων ο Άρης είναι υποχρεωμένος να ολοκληρώσει το πλάνο ενίσχυσής του ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος, παράλληλα όμως είναι αναγκαίο να «τρέξει» κι αυτό της ελάφρυνσης του ρόστερ ειδικά εκεί που παρατηρείται πολυκοσμία.

Στην πραγματικότητα, αυτή διαπιστώνεται στα άκρα της επίθεσης όπου έξι ποδοσφαιριστές διεκδικούν δύο θέσεις. Μέσα σε αυτούς βρίσκεται (τυπικά) και ο Ιζέτ Χαΐροβιτς για τον οποίον υπάρχει πρόθεση λύσης της συνεργασίας αλλά για την υλοποίησή της θα πρέπει να συμβεί ό,τι προέκυψε με τον Ντένις. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είχε ενημερωθεί για τις προθέσεις της ομάδας, προς αυτήν την κατεύθυνση βγήκε στην αγορά και μόλις παρουσιάστηκε ομάδα (σ. σ. η βραζιλιάνικη Σπορτ Ρεσίφε) διευθετήθηκαν οι τυπικές διαδικασίες για την αποδέσμευσή του. Αυτό σημαίνει ότι βασική προϋπόθεση λύσης του συμβολαίου με τον Χαΐροβιτς είναι να δεχθεί επίσημη πρόταση και φυσικά αυτή να ικανοποιεί τις αγωνιστικές και οικονομικές απαιτήσεις του.

Με την επανέναρξη των προπονήσεων - αύριο (14/8) θα αρχίσει η προετοιμασία για την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό στο «Κλ. Βικελίδης» - προβλέπεται να μπει σε φουλ ρυθμούς και ο Ζερβίνιο με την προοπτική να είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής και σταδιακά να μπει ολοκληρωτικά στο πλάνο του προπονητή. Με την προσθήκη του Ιβοριανού επιθετικού, αυτομάτως γίνονται πέντε οι επιλογές για τα άκρα της επίθεσης συμπεριλαμβανομένων και των Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Καμάτσο και Ματέο Γκαρσία. Το ιδανικό σενάριο για τους «κίτρινους» προβλέπει να φτάσει πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του τελευταίου. Αυτό διαπιστώνεται μέσα από το πώς διαχειρίστηκε ο Άρης παλιότερο ενδιαφέρον για τον Αργεντίνο καθώς δεν είχε απορρίψει την προοπτική πώλησής του αλλά το οικονομικό σκέλος της πρότασης.

Ο Ματέο

Ενίσχυση και στις τρεις γραμμές

Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός και η απώλεια ενός ποσού (τουλάχιστον) της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ (σ. σ. τόσα έχασε ο Άρης από τη στιγμή που δεν έφτασε στα Playoffs του Conference League) δεν αλλοιώνουν το μεταγραφικό πλάνο. Αυτό προβλέπει ενίσχυση σε κάθε γραμμή με τις προσθήκες κεντρικού αμυντικού, μέσου και επιθετικού. Παραμονές του δεύτερου αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι «κίτρινοι» βρέθηκαν πολύ κοντά σε συμφωνία με έμπειρο στόπερ ο οποίος κατέληξε τελικώς σε ομάδα της κεντρικής Ευρώπης.

Σε ότι αφορά τον μέσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πλευρά του Πέρε Πονς επιχείρησε την έναρξη ενός δεύτερου κύκλου συζητήσεων έπειτα από τη σημαντική οικονομική διαφορά που διαπιστώθηκε στις πρώτες επαφές, πλέον όμως στον Άρη δεν είναι τόσο βέβαιοι ότι έχουν ανάγκη τα αγωνιστικά στοιχεία του Ισπανού μέσου. Γιατί ψάχνουν καθαρό «κόφτη», έχοντας διαπιστώσει ότι Σέικ Ντουκουρέ δεν έχει άλλο στήριγμα στη θέση «6».

Ο Διαμαντάκος

Για την κορυφή της επίθεσης, στον Άρη προτάθηκε ο Δημήτρης Διαμαντάκος ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με τη Χάιντουκ Σπλιτ και φέρεται να έχει αποφασίσει τον επαναπατρισμό του, εφόσον βρει αγωνιστική προοπτική που θα καλύπτει τα «θέλω» του. Στα 29 του χρόνια, ο Έλληνας επιθετικός είχε περάσει από τον Άρη σε νεαρή ηλικία για να ακολουθήσει η καριέρα του στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού Πρωταθλήματος και οι καλές σεζόν του σε Καλσρούη, Ζανκτ Πάουλι. Είναι μια περίπτωση η οποία δεν έχει απορριφθεί από τους Θεσσαλονικείς, αλλά δεν είναι και προτεραιότητα. Βέβαια, επειδή ο χρόνος δεν είναι αρκετός, δεν θα καθυστερήσουν να πάρουν τελική απόφαση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα