Τέγιο και Ολυμπιακός: Μία μεταγραφική σχέση επτά ετών! (vids)

Τέγιο και Ολυμπιακός: Μία μεταγραφική σχέση επτά ετών! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Τέγιο και Ολυμπιακός: Μία μεταγραφική σχέση επτά ετών! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στα μεταγραφικά του... ραντάρ τον έμπειρο πλέον διεθνή μεσοεπιθετικό, Κριστιάν Τέγιο, τουλάχιστον από το 2016. 

Γεννημένος το 1991 στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας ο διεθνής Ισπανός μεσοεπιθετικός, Κριστιάν Τέγιο, βρίσκεται ξανά στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Από την Ισπανία ο Τέγιο εμφανίζεται να είναι πιο κοντά από ποτέ στο Λιμάνι, έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Μπέτις.

Ο Τέγιο είναι αριστερός εξτρέμ αλλά παίζει και δεξιά και μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον φορ. Έχει και τα δύο πόδια.

Εκτός από τον χώρο του κέντρου, έχει αγωνιστεί και ως εξτρέμ και στις δύο πλευρές, έχει τοποθετηθεί και ως δεύτερος επιθετικός στην καριέρα του, ενώ υπάρχουν και δυο συμμετοχές κατά τις οποίες έπαιξε ως αριστερός μπακ. Ο Τέγιο έχει πάρει Πρωτάθλημα Ισπανίας και Super Cup αλλά και Κύπελλο με τη Μπαρτσελόνα. Έχει πάρει Κύπελλο Ισπανίας με τη Μπέτις και έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία U21 ενώ έχει λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες με την Ισπανία.

Με τη Μπέτις έχει 172 ματς με 24 γκολ και 20 ασίστ και με τη Μπαρτσελόνα 86 αγώνες, 20 γκολ και 14 ασίστ. Έχει παίξει και σε Πόρτο και Φιορεντίνα.

Το μεταγραφικό story του Τέγιο με τον Ολυμπιακό δεν είναι φετινό. Ο Ολυμπιακός είχε και φέτος στην ατζέντα του τον παίκτη, τον οποίο όμως... κυνηγά μεταγραφικά τουλάχιστον από το 2016. Είναι δηλαδή μία μεταγραφική σχέση τουλάχιστον επτά ετών. Πρέπει πάντως να τονιστεί πως προς το παρόν από πλευράς Ολυμπιακού δεν υπάρχει επιβεβαίωση για τον παίκτη και το status της μεταγραφής του.

Ο Τέγιο το 2021-2022 είχε 35 ματς στη Μπέτις με 5 γκολ και 3 ασίστ έχοντας παίξει αριστερός μπακ, αριστερός χαφ και κυρίως αριστερός εξτρέμ (17 ματς). Το 2020-2021 είχε 33 αγώνες με 5 γκολ και 3 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα