Παναθηναϊκός: Μοναδικός απών ο Αλεξανδρόπουλος

Παναθηναϊκός: Μοναδικός απών ο Αλεξανδρόπουλος

Newsroom
Παναθηναϊκός: Μοναδικός απών ο Αλεξανδρόπουλος

bet365

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έκανε ατομικό πρόγραμμα στην κυριακάτικη προπόνηση του Παναθηναϊκού και δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι 100% έτοιμος για τη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Κυριακή στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς με τη Σλάβια Πράγας την ερχόμενη Πέμπτη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος που είχε προσβληθεί από ίωση μία ημέρα πριν το πρώτο ματς στην Πράγα πήγε στο «Γ. Καλαφάτης» ακολουθώντας όμως ατομικό πρόγραμμα. Βέβαια ο οργανισμός του είναι εξασθενημένος και δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς με τους Τσέχους.

Επίσης και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά ο τελευταίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τη Σλάβια.

Οι «πράσινοι» έκαναν προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα