Ολυμπιακός: Η περίπτωση Σινάνι που είχε εντοπίσει από το 2018 ο Καρεμπέ και συνεργάστηκε ο Κορμπεράν (vid)

Ολυμπιακός: Η περίπτωση Σινάνι που είχε εντοπίσει από το 2018 ο Καρεμπέ και συνεργάστηκε ο Κορμπεράν (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η περίπτωση Σινάνι που είχε εντοπίσει από το 2018 ο Καρεμπέ και συνεργάστηκε ο Κορμπεράν (vid)

bet365

Ο μεσοεπιθετικός Ντάνιελ Σινάνι είναι ένας παίκτης που ξέρουν πολύ καλά τόσο ο Κριστιάν Καρεμπέ όσο και ο Κάρλος Κορμπεράν και δεν αποκλείεται να πέσει ξανά στο τραπέζι.

Δεν είναι μία περίπτωση που επιβεβαιωμένα έχει κάνει κάποια κίνηση σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός. Είναι όμως ένας παίκτης τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι είχαν προσπαθήσει να τον κλείσουν το 2018 και από τότε τον είχε εντοπίσει ο Κριστιάν Καρεμπέ. Τότε ο Καρεμπέ είχε εγγυηθεί για το ταλέντο του και φέρεται να είχε μιλήσει και με τη Ντουντελάνζ, όπου ανήκε ο παίκτης. Τότε στον Ολυμπιακό τον υπολόγιζαν ως εξτρέμ.

Ο λόγος για τον διεθνή Λουξεμβούργιο (αλλά και με σέρβικο διαβατήριο) Ντάνιελ Σινάνι. Την περασμένη σεζόν ο 25χρονος ύψους 1.85 μέτρων Σινάνι ήταν στη Χάντερσφιλντ (ως δανεικός από τη Νόριτς) και από εκεί τον ξέρει πολύ καλά ο Ισπανός κόουτς Κάρλος Κορμπεράν. Ο Σινάνι έκανε γεμάτη σεζόν με 42 ματς στη Championship όπου είχε επτά γκολ και τέσσερις ασίστ. Συνολικά στη Χάντερσφιλντ είχε 47 αγώνες με επτά γκολ και πέντε ασίστ. Επίσης χρησιμοποιήθηκε σε τουλάχιστον 14 ματς ως ακραίος επιθετικός.

Ο παίκτης αυτός κυρίως παίζει πίσω από τον φορ σε ρόλο δεκαριού, ωστόσο αγωνίζεται και ως εξτρέμ (και στα δύο άκρα). Ο ίδιος έχει πει πως του αρέσει να φεύγει από τα άκρα και να συγκλίνει προς τα μέσα είτε για να δημιουργήσει, είτε για να απειλήσει και είτε για να σκοράρει. Είναι αριστεροπόδαρος (στο στιλ που θέλει ο Κορμπεράν δηλαδή) και ανήκει στη Νόριτς με συμβόλαιο έως το 2023 και ήλπιζε πως γυρίζοντας στη Νόριτς θα έβρισκε χώρο στο ρόστερ της νέας χρονιάς. Ο Σινάνι είναι ένας παίκτης για τον οποίο εκτιμάται πως δεν αποκλείεται να πέσει ξανά στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα