Ολυμπιακός: Xρειάζεται εκτός από δημιουργικό χαφ και έναν winger τύπου Ποντένσε

Ολυμπιακός: Xρειάζεται εκτός από δημιουργικό χαφ και έναν winger τύπου Ποντένσε

Ολυμπιακός: Xρειάζεται εκτός από δημιουργικό χαφ και έναν winger τύπου Ποντένσε

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει τις μεταγραφικές του προτεραιότητες και σε αυτή τη φάση δείχνει να χρειάζεται παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Κάθε πολύ μεγάλος ποδοσφαιρικός Οργανισμός όπως τέτοιος είναι ο Ολυμπιακός δεν κρίνεται μόνο στις επιτυχίες αλλά κρίνεται και στις δύσκολες στιγμές. Άρα το... ταμείο για τον Ολυμπιακό σε πρώτη φάση θα γίνει και με τα επόμενα ευρωπαϊκά ματς του και το τι θα κάνει σε αυτά αλλά και με το πως θα ολοκληρώσει το φετινό του ρόστερ τόσο σε επίπεδο προσθηκών όσο και σε επίπεδο αποχωρήσεων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός δείχνει τη διάθεση να στηρίξει τον Κάρλος Κορμπεράν και στο μεταγραφικό πεδίο και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν πως το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός δημουργικού / επιτελικού χαφ και ενός εξτρέμ με ταχύτητα, καλή τεχνική κατάρτιση και διεισδυτικότητα. Εάν θέλουμε να το πάμε κοντά χρονικά και σε εποχές Μαρτίνς έναν winger τύπου Ντάνιελ Ποντένσε. Έναν παίκτη... ανακατωσούρα για την αντίπαλη περιοχή και με την κίνηση που δεν θα περιμένει ο αντίπαλος.

Έναν εξτρέμ που άρεσε στον κόσμο του Ολυμπιακού τα προηγούμενα χρόνια και που συνεχίζει την καριέρα του στην Premier League. Προφανώς και πρόκειται για παράδειγμα όμως είναι μία κατεύθυνση για τα αγωνιστικά... θέλω του προπονητή. Ο Κορμπεράν βέβαια φέρεται να έχει ζητήσει αριστεροπόδαρο εξτρέμ.

Κακά τα ψέμματα αυτήν την περίοδο με τον Μασούρα να μην είναι στα καλύτερά του ο μόνος ανεβασμένος και ποιοτικός εξτρέμ (από τους κλασικούς και καθαρούς εξτρέμ της ομάδας) είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Οπότε θα πρέπει να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμα ακραίος επιθετικός, κάτι το οποίο και θα γίνει.

ΓΚΑΡΙ

Τώρα σχετικά με άλλες θέσεις σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι αποχωρήσεις / πωλήσεις. Ανάλογα με το τι παίκτες μπορεί να φύγουν θα προκύψουν και οι σχετικές κινήσεις.

Ο χρόνος που δεν είναι σύμμαχος

Έχουμε ουσιαστικά μπει σε ένα χρονικό σημείο κοντά στις 10 Αυγούστου. Ο χρόνος πλέον δεν είναι με το μέρος του Ολυμπιακού υπό την έννοια πως έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του, θα πρέπει να έχει δώσει τους παίκτες που έχει κατά νου να παραχωρήσει και θα πρέπει να έχει μπει και σε μία αγωνιστική σειρά, παρουσιάζοντας πιο καλή εικόνα.

Σε αυτή τη φάση είναι σημαντικό να τον βοηθήσουν και τα αποτελέσματα στην Ευρώπη. Με δύο προκρίσεις με Σλόβαν πρώτα και με Απόλλωνα Λεμεσού εν συνεχεία, τα πράγματα σίγουρα θα είναι διαφορετικά και θα υπάρξει πιο θετική αύρα για τη συνέχεια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.