Βόλος: «Παράνομη η πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ»

Βόλος: «Παράνομη η πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ»

Newsroom
Βόλος: «Παράνομη η πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ»

bet365

Η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωση γνωστοποίησε την απόλυτη αντίθεσή της με την πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στη θέση του τεχνικού συμβούλου και εκπαιδευτή διαιτησίας, χαρακτηρίζοντας παράνομη την συγκεκριμένη εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, έστειλε και προσωπική επιστολή στον Βαγγέλη Μαρινάκη...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Βόλος είναι κάθετα αντίθετη με την ανακοίνωση της πρόσληψης του κυρίου Κλάτενμπεργκ για τη θέση του συμβούλου, εκπαιδευτή, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπετε ούτε στο οργανόγραμμα ούτε στο καταστατικό της Λίγκας.

Ως εκ τούτου η πρόσληψή του είναι παράνομη.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις Ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, τις οποίες πραγματικά χρειαζόμαστε, γιατί δυστυχώς αντί να ασχολούμαστε με το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ασχολούμαστε με τον Κλάτενμπεργκ, ο οποίος το μόνο που κατάφερε όσο βρισκόταν στην ΚΕΔ ήταν να δημιουργήσει Κουτσιαύτηδες και Παπαπέτρους, με σκοπό να κερδίζουν οι «μεγάλοι» ώστε να μην διαμαρτύρονται.

Ας ελπίσουμε ότι από δω και στο εξής τα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι το κυρίαρχο θέμα μας και όχι η εύνοια του κάθε Κλάτενμπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα