ΑΕΚ: Η ομάδα, πίσω από την ομάδα! (vid)

ΑΕΚ: Η ομάδα, πίσω από την ομάδα! (vid)

Newsroom
ΑΕΚ: Η ομάδα, πίσω από την ομάδα! (vid)

bet365

Με βίντεό της η ΑΕΚ παρουσίασε τους αφανείς εργάτες της ομάδας που στις 17 ημέρες της παρουσίας της Ένωσης στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έκαναν τα πάντα για να μην λείψει τίποτα από παίκτες και προπονητικό τιμ.

Στην Ολλανδία πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την ΑΕΚ, με την Ένωση να δημοσιεύει ένα βίντεο με το οποίο κάνει αναφορά σε όσους βοήθησαν τους «κιτρινόμαυρους» και βρίσκονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αναλυτικά η σχετική αναφορά έχει ως εξής: «Οι 17 μέρες της παρουσίας της ΑΕΚ στο Άλκμααρ της Ολλανδίας, ήταν φυσικά ένα διάστημα σκληρής δοκιμασίας για τους παίκτες. Όμως, όπως πάντα συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, σκληρή ήταν η δοκιμασία και για το υποστηρικτικό δυναμικό της ομάδας.

Ιατρικό τιμ, επιμελητές και τιμ φροντιστών έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στο να έχουμε στο Άλκμααρ μια από τις πιο ομαλές διαδικασίες βασικού σταδίου προετοιμασίας στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια.

Κι έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό, αφού και στο επίπεδο του υποστηρικτικού δυναμικού ο αέρας της ανανέωσης ήταν έντονος.

Η κάμερα του AEK TV, με τον Πάρη Βαβουρανάκη, δεν… είχε μάτια μόνο για τους πρωταγωνιστές εντός γηπέδου στην Ολλανδία. Και σας παρουσιάζει σήμερα… την ομάδα πίσω από την ομάδα! Χωρίς αυτούς… δεν παίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα