ΑΕΚ: Ήδη 18.000 επέστρεψαν στης Φιλαδέλφειας τα μέρη!

ΑΕΚ: Ήδη 18.000 επέστρεψαν στης Φιλαδέλφειας τα μέρη!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Ήδη 18.000 επέστρεψαν στης Φιλαδέλφειας τα μέρη!

bet365

Περισσότερα από 18.000 εισιτήρια διαρκείας έχουν φύγει ήδη για το νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ. και πλέον αρχίζει η ελεύθερη διάθεσή τους.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας με τους περιορισμούς προτεραιότητας που υπήρχαν η ΑΕΚ γνωστοποίησε τον αριθμό που έχει ήδη διαθέσει. Πιο συγκεκριμένα περισσότεροι από 18.000 φίλοι της Ένωσης έχουν ήδη πάρει θέση στην επιστροφή της ΑΕΚ στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...

Μπορεί να είναι αναμενόμενο για κάποιους το νούμερο το οποίο εννοείται πως είναι το μεγαλύτερο που έχει διαθέσει για φέτος ελληνική ομάδα, αλλά είναι τεράστιο αν κρίνουμε και από το γεγονός ότι μιλάμε για πολύ δύσκολες εποχές και οι τιμές ήταν, αν μη τι άλλο, τσιμπημένες! Ωστόσο η λαχτάρα του ΑΕΚτζή είναι τεράστια για να ζήσει την επιστροφή της ομάδας του στη δική της πόλη και φυσικά να νιώσει έπειτα από 19 χρόνια και πάλι το γήπεδο της ΑΕΚ σαν το σπίτι του!

Με την έναρξη της ελεύθερης διάθεσης από αύριο, ουσιαστικά ξεκινάει και η ελεύθερη διάθεση μέσω διαδικτύου. Κάτι που σημειώνεται διότι σε αυτόν τον τομέα, λόγω της ανάγκης διαδικασίας επιβεβαίωσης, οι περιορισμοί ήταν στην πράξη ακόμη μεγαλύτεροι. Θυμίζουμε πως οι δύο πρώτες περίοδοι αφορούσαν πολύ συγκεκριμένη «δεξαμενή» η οποία σχεδόν εξαντλήθηκε!

Ξεπεράστηκε το περσινό νούμερο των 16.000 διαρκείας και φυσικά αναμένεται να φτάσει και να ξεπεράσει τις 20.000 κάρτες. Υπενθυμίζουμε ότι η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν έχει θέσει ταβάνι και ανάλογα με το πού θα σταματήσει η διάθεση των εισιτηρίων θα διαπιστωθεί και πόσα ελεύθερα για απλά κανονικά εισιτήρια θα μείνουν για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν διαρκείας...

Special thanks στον Ανδρέα Ζέλη για την φωτογραφία...

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα