Άρης: Ο Μπαζούρ προτίμησε την Άλκμααρ

Άρης: Ο Μπαζούρ προτίμησε την Άλκμααρ

Newsroom
Άρης: Ο Μπαζούρ προτίμησε την Άλκμααρ

bet365

Ο Άρης βρίσκεται στην αγορά στοχεύοντας στην ενίσχυσή του στις τρεις γραμμές και τουλάχιστον σ’ αυτή της άμυνας αντιμετωπίζει δυσκολίες έπειτα από το οριστικό τέλος στις συζητήσεις με τον Ρίσεντλι Μπαζούρ.

Ο 26χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός ήταν ο βασικός στόχος των «κίτρινων για τη θέση του κεντρικού αμυντικού ο οποίος θα εναλλάσσεται στο αρχικό σχήμα με τους Φαμπιάνο, Γιάκουμπ Μπράμπετς αλλά η υπόθεσή του έληξε οριστικά έπειτα από τη συμφωνία του με την Άλκμααρ. Ο Ρίσεντλι Μπαζούρ ήθελε την παραμονή του στο ολλανδικό Πρωτάθλημα, αυτό τουλάχιστον έδειξε μέσα από τη συμπεριφορά του και τον χρόνο που είχε ζητήσει από τους Θεσσαλονικείς για να απαντήσει στην πρόταση συνεργασία που του είχαν καταθέσει. Μάλιστα, πριν από περίπου μία εβδομάδα τα ολλανδικά media τον έφεραν κοντά σε συμφωνία με τη Φέγενορντ, πλέον όμως είναι οριστική η συμφωνία του με την Άλκμααρ με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Η ουσία για τον Άρη είναι ότι θα πρέπει είτε να μπει σε νέα διαδικασία αναζήτησης κεντρικού αμυντικού είτε να αποταθεί στις περιπτώσεις αυτών που είχαν μπει στο περιθώριο για χατίρι του Μπαζούρ. Η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας είναι μία από τις ανάγκες που αισθάνονται οι «κίτρινοι» καθώς μετά τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς δεν διαθέτουν παίκτη αντίστοιχης ποιότητας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα